Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 1.088
şahsı muhteremin ayık hali bu yaw.forumun girişine alkolmetre koysak MK bir daha asla içeri giremezdi diyenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şahsı muhteremin ayık hali bu yaw.forumun girişine alkolmetre koysak MK bir daha asla içeri giremezdi diyenler
MK sana naçizane tavsiyem delilerle uğraşılmaz.Engelli olmayı hakaret kisvesi altında söylemek ancak sana yakışırdı Turan Usta. Ötekileştirmek yaşam şeklin olduğu için şaşırmadım, üzülmedim.
İmamoğlu olayı ciddi mi iftira mı üstat???Forumda kimse yok yaw
Millet kaymaya gitti sanırım
Forumda kimse yok yaw
Millet kaymaya gitti sanırım
Bu şaheseri hatırlattığı içinSertan abi playlistteki hangi şarkı gözüne carpti?
like almak için attığım 1 post idi istediğimi elde edemedimşahsı muhteremin ayık hali bu yaw.
Bu şaheseri hatırlattığı için
Olmaz olmaz, relaxAbi suan yengeye dogru yol aldim. Klibi acmadan sorayim. Yenge bu klibi gorup bana aç derse dugun iptal olurmu olmazmi
Olmaz olmaz, relax
Fark etmezİmamoğlu olayı ciddi mi iftira mı üstat???
Yok gerçek mi tv yok dün perinçek saydırdı sonra yok dediler millet gün içinde konuşuyordu anlamadım pekFark etmez
İmamoğlu nu ilk gördüğüm andan beri sevmiyorum ben, gayrisamimi
Gerçek yawYok gerçek mi tv yok dün perinçek saydırdı sonra yok dediler millet gün içinde konuşuyordu anlamadım pek
O değil onu biliyorum açıklama yapmış barış yakardaşa depremse deprem ben böyleyim tatil de yaparım alışacaklar diye perinçek de sen kimsin dedi barış bana öyle bir şey denmedi dedi dün geceGerçek yaw
Elazığ dan Erzurum a geçmiş.
Kılıçdaroğlu da kabul etti Zaten"ailesine karşı da sorumlulukları var" gibi bir açıklama yaptı.
Dün akşam ki programdan bahsediyorsunO değil onu biliyorum açıklama yapmış barış yakardaşa depremse deprem ben böyleyim tatil de yaparım alışacaklar diye perinçek de sen kimsin dedi barış bana öyle bir şey denmedi dedi dün gece
Değer yav ben konsolosları çağırdığında işkillendimDün akşam ki programdan bahsediyorsun
Ne programa baktım ne de bugün tartışılanlara İso.
Gereksiz bir adam Ekrem, bugün var yarın yok
Takibe değmez
Çok çabuk gözden çıkarılacakDeğer yav ben konsolosları çağırdığında işkillendim
Şimdi eğer öyleyse bu adam rahatına düşkün asla çıkarını korumaz, kin tutmaz, dava gütmez o da milli güvenlik tehdidi
Yani Ecevit gibi Erdoğan gibi çiller gibi savaşa girişmez demek bu
Bu da çok önemli
Ama bence bu tiynette bir adamsa tam Batı’nın istediği hayatta gözden çıkarmazlarÇok çabuk gözden çıkarılacak
Uzun ömürlü olmaz