112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçek yaw

Elazığ dan Erzurum a geçmiş.

Kılıçdaroğlu da kabul etti Zaten"ailesine karşı da sorumlulukları var" gibi bir açıklama yaptı.
O değil onu biliyorum açıklama yapmış barış yakardaşa depremse deprem ben böyleyim tatil de yaparım alışacaklar diye perinçek de sen kimsin dedi barış bana öyle bir şey denmedi dedi dün gece

O değil onu biliyorum açıklama yapmış barış yakardaşa depremse deprem ben böyleyim tatil de yaparım alışacaklar diye perinçek de sen kimsin dedi barış bana öyle bir şey denmedi dedi dün gece
Dün akşam ki programdan bahsediyorsun

Ne programa baktım ne de bugün tartışılanlara İso.

Gereksiz bir adam Ekrem, bugün var yarın yok

Takibe değmez

pointlerimizi verdik, sözlerine hayran olduğum şarkıyı görmek sevindirdi ve benden 12 tam puanı aldı :rose:

Dün akşam ki programdan bahsediyorsun

Ne programa baktım ne de bugün tartışılanlara İso.

Gereksiz bir adam Ekrem, bugün var yarın yok

Takibe değmez
Değer yav ben konsolosları çağırdığında işkillendim

Şimdi eğer öyleyse bu adam rahatına düşkün asla çıkarını korumaz, kin tutmaz, dava gütmez o da milli güvenlik tehdidi

Yani Ecevit gibi Erdoğan gibi çiller gibi savaşa girişmez demek bu

Bu da çok önemli

Değer yav ben konsolosları çağırdığında işkillendim

Şimdi eğer öyleyse bu adam rahatına düşkün asla çıkarını korumaz, kin tutmaz, dava gütmez o da milli güvenlik tehdidi

Yani Ecevit gibi Erdoğan gibi çiller gibi savaşa girişmez demek bu

Bu da çok önemli
Çok çabuk gözden çıkarılacak

Uzun ömürlü olmaz

Çok çabuk gözden çıkarılacak

Uzun ömürlü olmaz
Ama bence bu tiynette bir adamsa tam Batı’nın istediği hayatta gözden çıkarmazlar

Cem uzan ile ekremi kıyaslasana zayıf bir Türkiye için hangisini istersin

Cem uzan mahvoldu Ekrem böyleyse ihya olur ben de Truva atı izlenimi uyandırıyor tam 2002-2015 akpsi söylemleri barış kardeşlik çocuklar zenginlik refah 🤣 meali;

Kıbrıs’ı ver Ermenilerden özür file Kürdistan’ı kur İslamiyet’i ılıt düşmanlarınla barış mayınları temizle sınırları aç al sana faizle para 🤗

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt