Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.303
- 1.998
Bakalım birinciyi doğru tahmin edebilecek miyim. Sağlam bir tahminim var ama...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AlalimBakalım birinciyi doğru tahmin edebilecek miyim. Sağlam bir tahminim var ama...
Hayat gailesi mücadeleye devamAs rtas
Nasıl gidiyor
ub.mesaji
Kurtuluş yok tek başınaHayat gailesi mücadeleye devam![]()
Üstasaattttt ihtilal mi yapıyoruz bayrak revolver ve kuran hazır bakkala gidşyooorrrunnn şimdi gelcemmKurtuluş yok tek başına
Ya hep beraber ya hiç birimiz
Diyebilir miyiz
ub.mesaji
Hayri ahbabım olsaydı konu marmaraya dönmüş derdi görselini atıpMüzik hariç her şey konuşuluyor. @Levent Akgün bu ortam senden sorumludur.
üstad şarkı konusunda şafi kürtlere nereden geldin biraz hava alKapasite meselesi bilgi, birikim, hars... Eğlence anlayışımız bu; Hasbihal etmek beğenmeyen vurdurmaya gitsin diskoya hem de cuma gecesi üstat![]()
konudan uçurmak durumundayım şahsınıKapasite meselesi bilgi, birikim, hars... Eğlence anlayışımız bu; Hasbihal etmek beğenmeyen vurdurmaya gitsin diskoya hem de cuma gecesi üstat![]()
Bende kalsın simdilik. Belki hala puanlamasini göndermeyen vardır. Etkilemek istemem dusuncesini.Alalim
ub.mesaji
PM at rtas ben yolladım reyimiBende kalsın simdilik. Belki hala puanlamasini göndermeyen vardır. Etkilemek istemem dusuncesini.
Yarışma bitince belirtirim.
Yolladım puanları, iş erken bitti yetişebildim.
Puanlamalar gelmiştir. Açıklama için bu gece tasarımları hazırlayacağım. Katılan herkese teşekkür ederim.
Tahsin nerde