112. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | İptal Edildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin olsam seni uçurur ertesi gün yine alırım foruma sonra yine uçururdum sonra yine alırdım biliyor musun!
Senin foruma üye olmana daha 5 yıl varken bu adam bedevi avatarıyla moderatörlük yapıyordu, forum emekçisiydi. Biraz haddini bilsen keşke.

Senin foruma üye olmana daha 5 yıl varken bu adam bedevi avatarıyla moderatörlük yapıyordu, forum emekçisiydi. Biraz haddini bilsen keşke.

Dün dündür, bugün bugündür! Karakterini bilmesen Serkan yalakası diyeceğim ama bunu söylememi engelleyen bir mazin var. Mazine sahip çık Arslaner!

Admin olsam seni uçurur ertesi gün yine alırım foruma sonra yine uçururdum sonra yine alırdım biliyor musun!
Sen zamaninda antuda takilirken biz burda kus avlardik pahir , lakabim bird fucker idi o zaman Keramettine sor anlatsin

Birazdan eve geçeceğim. O zaman hangi parça kimin öğrenirsiniz. Lakin bana parçam şudur diye mesaj göndermeyen arkadaşlar mevcut o sebepten bilmiyorum. :D

Birazdan eve geçeceğim. O zaman hangi parça kimin öğrenirsiniz. Lakin bana parçam şudur diye mesaj göndermeyen arkadaşlar mevcut o sebepten bilmiyorum. :D

Peki kim yüksek puan aldı onu nasıl öğreneceksin abi. Allahım nasıl bir hale geldi bu esc. @Keramettin TANRIVERDİ politik hamlelerle yarışma yapmamı engelliyorsun yarışma yapanlara bak.

Sal artık Serkan'ın peşini Zahir

Moderatörsün. Sadece 45 saniyede kim kimin peşinde, mütemadiyen kim kimi alıntılıyor öğrenebilirsin. Moderatör olmak sadece mesajları düzeltmekten, konu taşımaktan, üyeyi konudan atmak olmamalıdır. Biraz vizyon sahibi olun; yorum katın görevinize!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt