- 20 Haziran 2011
- 57.810
- 63.236
- 4.533
Allahin belasi herif nbr?O Hikayedeki Tahsin Benim!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahin belasi herif nbr?O Hikayedeki Tahsin Benim!
Allahin belasi herif nbr?
Senin foruma üye olmana daha 5 yıl varken bu adam bedevi avatarıyla moderatörlük yapıyordu, forum emekçisiydi. Biraz haddini bilsen keşke.Admin olsam seni uçurur ertesi gün yine alırım foruma sonra yine uçururdum sonra yine alırdım biliyor musun!
Admin olsam seni uçurur ertesi gün yine alırım foruma sonra yine uçururdum sonra yine alırdım biliyor musun!
Senin foruma üye olmana daha 5 yıl varken bu adam bedevi avatarıyla moderatörlük yapıyordu, forum emekçisiydi. Biraz haddini bilsen keşke.
Sen zamaninda antuda takilirken biz burda kus avlardik pahir , lakabim bird fucker idi o zaman Keramettine sor anlatsinAdmin olsam seni uçurur ertesi gün yine alırım foruma sonra yine uçururdum sonra yine alırdım biliyor musun!
ADAM.Sen zamaninda antuda takilirken biz burda kus avlardik pahir , lakabim bird fucker idi o zaman Keramettine sor anlatsin
Smod olarak revize edelim modluk ameleliktir ustadSenin foruma üye olmana daha 5 yıl varken bu adam bedevi avatarıyla moderatörlük yapıyordu, forum emekçisiydi. Biraz haddini bilsen keşke.
Gerginlik var ustad su anda yarismaya ara verelimBirazdan eve geçeceğim. O zaman hangi parça kimin öğrenirsiniz. Lakin bana parçam şudur diye mesaj göndermeyen arkadaşlar mevcut o sebepten bilmiyorum.![]()
Birazdan eve geçeceğim. O zaman hangi parça kimin öğrenirsiniz. Lakin bana parçam şudur diye mesaj göndermeyen arkadaşlar mevcut o sebepten bilmiyorum.![]()
Ya her halde tespit ederiz.Peki kim yüksek puan aldı onu nasıl öğreneceksin abi. Allahım nasıl bir hale geldi bu esc. @Keramettin TANRIVERDİ politik hamlelerle yarışma yapmamı engelliyorsun yarışma yapanlara bak.
Levent ustadin emeklerine hiyanet eden Pahire Allah belani versin diyelim
Sal artık Serkan'ın peşini ZahirAdam sana defol git başlığımdan diyor. Hiç utanma da mı yok!
Başlığımdan SG misiniz ? @Serkan G. Veren ?
Adam sana defol git başlığımdan diyor. Hiç utanma da mı yok!
Sal artık Serkan'ın peşini Zahir