- 3 Haziran 2015
- 54.449
- 62.689
- 3.963
Skidi ski pap pap i Kim koydu lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu nasıl iş abi yaMiley Cyrus 78 idi.
Alec Benjamin 80
Kazka 75
Vallahi öyleBu nasıl iş abi yaO kadar erkek kalkıp "Jolene erkeğimi çalma" şarkısına o puanı mı verdi
gsc bitmiş
Şarkının sözleri çok güzel bence. Araştırmadım ama gerçek bir hikayesi vardır muhtemelen. Miley'in müthiş sesi ve başarılı yorumunu da eklersek normal hocam. Ben de baya yüksek puan verdim.Bu nasıl iş abi yaO kadar erkek kalkıp "Jolene erkeğimi çalma" şarkısına o puanı mı verdi
gsc bitmiş
Herkesin şarkısı kendisi için en iyisidir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da, söylemeden edemeyeceğim. Son yıllarda gördüğüm en kötü liste.
Dinledikçe bazı şarkıların troll amaçlı filan seçildiğini düşünmeye başlıyorum. 1 dk dayanamadığım şarkılar var yav listede.
Hangi şarkı meselaHerkesin şarkısı kendisi için en iyisidir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da, söylemeden edemeyeceğim: Son yıllarda gördüğüm en kötü liste.
Dinledikçe bazı şarkıların troll amaçlı filan seçildiğini düşünmeye başlıyorum. 1 dk dayanamadığım şarkılar var yav listede.
Şimdi belirtmek doğru olmaz. Algı yönetimi filan gibi bir şey olur.Hangi şarkı mesela
Evet oyle bi seydiSen oyun havası ile katılmıştın di mii
Gerçekten mi ironi mi abi?Listede harika şarkılar görüyorum. Tek bakışta 12 puanımı verdim![]()
basına otur koysan daha iyiymiş0 puan
Gerçekten mi ironi mi abi?![]()
Senin sarki ilk yaridamiydi ?Listenin yarısını dinledim başıma ağrı girdi. Geri kalanını kendime işkence yapmak isteyeceğim başka bir saatte dinleyecem.
Senin sarki ilk yaridamiydi ?