113. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Bu nasıl iş abi ya :D O kadar erkek kalkıp "Jolene erkeğimi çalma" şarkısına o puanı mı verdi :D gsc bitmiş
Şarkının sözleri çok güzel bence. Araştırmadım ama gerçek bir hikayesi vardır muhtemelen. Miley'in müthiş sesi ve başarılı yorumunu da eklersek normal hocam. Ben de baya yüksek puan verdim. :)

Herkesin şarkısı kendisi için en iyisidir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da, söylemeden edemeyeceğim: Son yıllarda gördüğüm en kötü liste.
Dinledikçe bazı şarkıların troll amaçlı filan seçildiğini düşünmeye başlıyorum. 1 dk dayanamadığım şarkılar var yav listede.

Herkesin şarkısı kendisi için en iyisidir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da, söylemeden edemeyeceğim. Son yıllarda gördüğüm en kötü liste.
Dinledikçe bazı şarkıların troll amaçlı filan seçildiğini düşünmeye başlıyorum. 1 dk dayanamadığım şarkılar var yav listede.

zevk ve renkleri tartismaya acmissin heis

Herkesin şarkısı kendisi için en iyisidir. Zevkler ve renkler tartışılmaz tamam da, söylemeden edemeyeceğim: Son yıllarda gördüğüm en kötü liste.
Hangi şarkı mesela

Listede harika şarkılar görüyorum. Tek bakışta 12 puanımı verdim :D

buraya bı sarkı koyim tum playlisti yener

Geri
Üst Alt