- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Abi deşme adamın yarasınıEyvallah OnurcuğumYalnız hatırladığım kadarı ile 3. oluyordun.
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi deşme adamın yarasınıEyvallah OnurcuğumYalnız hatırladığım kadarı ile 3. oluyordun.
![]()
Abi çocuk nasıl oldu? Eurovision'a.Eyvallah OnurcuğumYalnız hatırladığım kadarı ile 3. oluyordun.
![]()
Fizyoterapi görüyor. Kalıcı hasar kalmamasına uğraşıyoruz. Kalıcı bir şey kalmayacak umarım.Abi çocuk nasıl oldu? Eurovision'a.
İnşallah abiFizyoterapi görüyor. Kalıcı hasar kalmamasına uğraşıyoruz. Kalıcı bir şey kalmayacak umarım.
Abi o şarkı benim aklımdaki şarkılardan biriydi. Hatta Kazka ile arasında baya gidip gelmiştim. Çok sevdiğim bir şarkıdır ama herkese hitap eder mi emin olamadığımdan Kazka'yı tercih etmiştim.Alec Benjamin kiminse o kazanıyordu.![]()
Valla ben de ona güvenip yarismaya katildimcihan umarım sonuncu olmam..
sana uydum çünkü biliyorsunnn
yarışmanın sonucunu bekleyelim öyleyseValla ben de ona güvenip yarismaya katildim
Onceki yarismanin iptal edilmesinden sonra sampiyonun teslicili konusunda yapilan tartismalar hepinizin malumu.
Izninizle kendimi sampiyon ilan ediyorum.
Tesekkur ederim.
Alec Benjamin kazandı yarışmayıOnceki yarismanin iptal edilmesinden sonra sampiyonun teslicili konusunda yapilan tartismalar hepinizin malumu.
Izninizle kendimi sampiyon ilan ediyorum.
Tesekkur ederim.
10 dakika icinde yolluyorum@Ahmet Şimşek ve @Gürkan Karadeniz için son çağrıdır. Saat 16.00'a kadar şarkıları yollamazlarsa diskalifiye edilecekler.Katılmak isteyen ve şarkısı hazır olan 2 kişi katılabilir ya da eksik devam ederiz.
Gürkan abi assolistliğe oynuyor10 dakika icinde yolluyorum
3.dkdan sonrası diskalifiye10 dakika icinde yolluyorum
Tuh beAlec Benjamin kazandı yarışmayı![]()
Rengim diskalifiye olmasi lazım 10dkyi gectiGürkan abi assolistliğe oynuyor![]()
çok geç kaldın reis.10 dakika icinde yolluyorum