- 24 Mayıs 2009
- 18.541
- 19.974
- 2.273
Belli sup modum, birbirinden zorlu 24 yarışmacı var hepsi de iddialıAdaylar bellımı kımın kazanacagını belırleyelım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belli sup modum, birbirinden zorlu 24 yarışmacı var hepsi de iddialıAdaylar bellımı kımın kazanacagını belırleyelım
Evt aralarında galatasaray efendileri mevcutsa onları eleyelımBelli sup modum, birbirinden zorlu 24 yarışmacı var hepsi de iddialı![]()
Sup mod ne derse o olur.Evt aralarında galatasaray efendileri mevcutsa onları eleyelım
ok modum dun unutmusum 1 saate sende@Uğur Bulut @Çağrı Yüce @Hayri Cund @Gürkan Karadeniz @Berkay Saraçoğlu @Ahmet Şimşek @Doruk Ata TANRIVERDİ
Şarkılarınızı 2 saat içinde yollarsanız playlist'i hazırlayıp paylaşacağım.
Dün doldu abiDoldu mu
Dün doldu abi
Olur abi, turlar arasında çıkar şarkını söylersinreklamlar arasi sanatci çikardi Eurovisionda o Ben olabilirmiyim
reklamlar arasi sanatci çikardi Eurovisionda o Ben olabilirmiyim
4 şarkı daha gelsin playlist paylaşıcamartık oylamaya geçelim bir an evvel. forum da olmasa psikolojimiz yerle bir olacak
4 şarkı daha gelsin playlist paylaşıcam
Ben de atmadım daha rdash yoksa beni yazmadın mıSaat 16.00'a kadar @Gürkan Karadeniz ve @Ahmet Şimşek şarkılarını atmazlarsa, şarkıları hazır olan 2 kişi yerlerine katılabilir.
Yazdım tabi, listede altta olunca gözden kaçmış. Sen de at artıkBen de atmadım daha rdash yoksa beni yazmadın mı![]()
Dışlandığım için tam 15.59 da atacağımYazdım tabi, listede altta olunca gözden kaçmış. Sen de at artık![]()