- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Bakıyorum keyfin yerinde, yarın mesai yok mu yoksa ?İncitiyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bakıyorum keyfin yerinde, yarın mesai yok mu yoksa ?İncitiyorsun.
Herifte muhakeme yeteneği diye bir şey yok ki. Rabbim yaratmış ama neden yaratmış belli değil.Mantar bakteri neyin olmasın diye
Sorun var demek ki o bölgede
Sen neden soktun şimdi bizi adamın özeline olm
Bakıyorum keyfin yerinde, yarın mesai yok mu yoksa ?
Abi sen tavuk bulamayınca sinirle tuvalet kagıdı stogu yapmıs gıbısınİndirim vardı yav. Adi tuvalet kağıtlarından bile ucuz hale gelmişti indirim sonrası hemen 3 adet almıştım. Ama tabi şimdi populistlik yapmayayım hiç indirim olmasa da pahalısını alırım her türlü. Tuvalet kağıdı kırmızı çizgimdir çünkü adisi parçalanıyor.
Vallahi dilimin ucuna geldi de üzülmesin diye dile getiremedim. Sen söylemişsin kardeşim tebrik ediyorum.Abi sen tavuk bulamayınca sinirle tuvalet kagıdı stogu yapmıs gıbısın
Ondan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.Keyfim yerinde değil. Yarın mesai de var. Mesai olmayınca mutlu olan tembellerden değilim.
Aglak adam biraz da degil miOndan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.
Ondan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.
Bu konuda aynı görüşte olmadığımı belirtmem gerekiyor.Ondan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.
Valla ya 100 liraya 14 litre aliyordum 19 litre aldim dunTavuk yok o yok bu yok boşverin, hanımın arabanın depoyu 200 TL ye fulledim, ağlayacaktım sevincimden.
ne evde dışarı mı çıktınValla ya 100 liraya 14 litre aliyordum 19 litre aldim dun
ub.mesaji
Seninle aynı görüyor devletimiz Uğur ağamı. Siz ahkam kesmeye Devam edin, genciz, dayım bilmem ne.ne evde dışarı mı çıktın![]()
İstersen yerimı verebılırım kardesımKaçırdık mı şimdi.
sent via GSC
benim yerime girKaçırdık mı şimdi.
sent via GSC