113. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

İndirim vardı yav. Adi tuvalet kağıtlarından bile ucuz hale gelmişti indirim sonrası hemen 3 adet almıştım. Ama tabi şimdi populistlik yapmayayım hiç indirim olmasa da pahalısını alırım her türlü. Tuvalet kağıdı kırmızı çizgimdir çünkü adisi parçalanıyor.
Abi sen tavuk bulamayınca sinirle tuvalet kagıdı stogu yapmıs gıbısın

Keyfim yerinde değil. Yarın mesai de var. Mesai olmayınca mutlu olan tembellerden değilim.
Ondan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.

Ondan demedik yav. Virüsü eve taşırım diye korktuğun için paranoyaklaştın ve bu durum seni mutsuz etti ya hani, hah işte bu sebeple iş yok ise mutlu olmuşsundur rahatlamışsındır anlamında yazdım. Vallahi senin kadar yoran adam görmedim şu forumda ha. Şaka yaparız ciddiye alırsın ÖM'den açıklayacaz diye g.tümüz düşer. Bİr şey deriz anlamazsın veya yanlış anlarsın ne yapacağız böyle bilemedim yav. Keşke sevimsiz bir adam olsaydın engeli basar geçerdim.
Aglak adam biraz da degil mi
Mesai var diye agliyor

ub.mesaji

Virüse karşı almış Olduğum önlemler ve kararlar kanun gibi artık. Tıkırında işliyor. Sert Yaptırımlarım var. Anne babam alıştı. Bunları uyguladığımız sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. bundan sonra da olursa allahtan demeye başlayınca bir rahatlama gelmedi değil hani!:rolleyes:

Bu konuda aynı görüşte olmadığımı belirtmem gerekiyor.

Kaçırdık mı şimdi.

sent via GSC

Geri
Üst Alt