Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.764
- 21.807
- 2.783
Perhaps perhaps perhaps
Yasakli degil mi btw?
Ben katilmistim sanki onunla
Yamuluyor muyum yoksa
Yasakli degil mi btw?
Ben katilmistim sanki onunla
Yamuluyor muyum yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rdash 12 veriyordum kazaylaArada bir sarki daha var
JJ | MP
Yarışma iptal mi o halde???Evet yasakliymis
Yok yaw zaten kazanamazYarışma iptal mi o halde???
O hangi şarkı, her şarkıya listeden tek tek baktım ben.Yok yaw zaten kazanamaz
Ben 27. mi ne olmustum
Sarkinin ingilizcesi yasakli gozden kacmasi normalO hangi şarkı, her şarkıya listeden tek tek baktım ben.
HangisiYolladığım şarkı çok ii yaw
Böyle arka kapı kullanılması hoş değiSarkinin ingilizcesi yasakli gozden kacmasi normal
Öğrenirsin krdsm vakti gelinceHangisi
La yolladım kardesim sal beni
Amca rahatsız etme lütfen yolladım yolladım!!!!!
Gecerli bir neden. Half life icin adam vurulurBir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.
senin allah cezanı versinBir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.