113. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Ulaşabilecek olan varsa ulaşsın. Saat 21.00'a kadar atmazsa diskalifiye edilir. Akşam 23.00'da puanları açıklamaya başlayacağım.

Bir kısmını dinlemiştim bir kısmını da şimdi dinleyip puanları yarım saat bir saate gönderirim. Gecikme için tekrardan özür diliyorum. Gecikmenin nedeni, Valve denen Allahsızların yaptığı ve dün piyasaya sürdüğü Half-Life Alyx VR oyunudur. Oynayamıyorum ama ağzımdan salyalar aka aka videolarını seyretmekle meşgulüm. Dün akşamdan beri beni iptal etti. Ölsem farkında olmam öyle kendimden geçtim. Bir de oynayabilsem Allah bilir ne hale gelirdim.
Mücbir sebep dediğin böyle olur. Mahkemeye sun, hakim özür diler.

Bisiklet de önceliğim her zaman ulaşım da kullanmak. Ulaşım durumu için yine kullanıyorum ama özel olarak gezintiye çıkmıyorum.

Ayrıca normal zaman da bile kışın soğuk havada ulaşım için sahil yerine içeride kalan alternatif yolları tercih ederim.

Zaten uzun zamandır şehir içinde yokuş çıkmaya da iyice alışınca düz sahil yolu keyif vermiyor.

Ustat evdesin degil mi?

Bisikletle sahilde dolasmiyorsundur ins

Bisiklet de önceliğim her zaman ulaşım da kullanmak. Ulaşım durumu için yine kullanıyorum ama özel olarak gezintiye çıkmıyorum.

Ayrıca normal zaman da bile kışın soğuk havada ulaşım için sahil yerine içeride kalan alternatif yolları tercih ederim.

Zaten uzun zamandır şehir içinde yokuş çıkmaya da iyice alışınca düz sahil yolu keyif vermiyor.
By hardcore

ub.mesaji

Ulasim derken yola cikmak zor olmuyor mu? Bir ton aracin arasinda bisikletle...

Bisiklet yolu yok cogu yerde

2 sene içinde kullandıkça oturuyor. Önce yakın mesafe adım adım uzun.

Bir de mesela sürekli kullandığın bir güzergah alışınca nerede dönüş var, nerede nasıl gitmen gerek alışınca uçağın otomatik pilotta gitmesi gibi oluyor.

Bilmediğin farklı bir güzergah dan gidiyorsan o zaman o yolda ilk bir kaç sefer yol şartlarına göre zorlayabiliyor, 2-3 seferden sonra her yola alışabiliyorsun.

Ulasim derken yola cikmak zor olmuyor mu? Bir ton aracin arasinda bisikletle...

Bisiklet yolu yok cogu yerde

Sende utanma duygusunun olmadığı yerde ben neden utanayım lan lalezar? Senin şu dediğin fenerlilerin ligde şaibe var şike yapılıyor demesi gibi absürt bir şey. O yüzden; Uza...

Lan bi git. Bütün gün evdesin; burada insanlar puan bekliyor, sen bir yandan kekinin yiyor bir yandan Bilgisayar oyunu oynuyorsun! Ayrıca 188cm yeterli diye düşünüyorum; uzamanın lüzumu yok!

Geri
Üst Alt