- 19 Mart 2014
- 28.208
- 29.658
- 2.598
Hayır.Beni yemiyorsun demi abi?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır.Beni yemiyorsun demi abi?![]()
Olm ben o şarkıyı ciddi ciddi dinlerdim ilk çıktığında, sözleri ezberimdeNasıl tek troll senindi knk skidi ka ka![]()
3 defa dinledim o şarkıyı. Akşama kadar bile dinlersin aslında, namussuz kendisini dinletiyor ama troll şarkı gibi geldi. Diğerlerine haksızlık olur diye 0 puan verdim o yüzden.Nasıl tek troll senindi knk skidi ka ka![]()
Troll bir şarkıyla katıldım yarışmaya. Tırt şarkıların katılacağını bilseydim sağlam bir şarkı koyardım ilk 3'e girerdim :d Dawshağına katılıyom zaten.
Abi bu arada parayı havale etmiştim geldi değil mi?Hayır.
Lan güzelse niye 12yi basmıyon güzel olana basıcan ciddi olana değil yakıştıramadım sana knk3 defa dinledim o şarkıyı. Akşama kadar bile dinlersin aslında, namussuz kendisini dinletiyor ama troll şarkı gibi geldi. Diğerlerine haksızlık olur diye 0 puan verdim o yüzden.![]()
Hangileri adaş?12 10 verdiğim şarkılar arasında zor bir seçim yaptım. ama şu an keşke 10 verdiğime 12 verseydim diyorum
Hangileri adaş?
Bocelli'nin şarkısı iyiydi ama Perhaps Perhaps'in bir değişik versiyonu olduğu için puan vermedim kim katıldıysa kusura bakmasın![]()
Bocelli'nin şarkısı iyiydi ama Perhaps Perhaps'in bir değişik versiyonu olduğu için puan vermedim kim katıldıysa kusura bakmasın![]()
Demir'in dediği yasaklı şarkıyla katılan mı?Gerçekten troll bir arkadaş var ki bunu nasıl başardığını daha sonra bizzat sorucam![]()
DC vs Marvel ?O şarkıyı sanırım bir tek Flütüyle Serkan söylemedi.
Yok o değil. Onun hesabını ayrıca sorucam. Ben direkt şarkının adını yazdım listede çıkmadı ne bileyim başka bir dilde olduğunuDemir'in dediği yasaklı şarkıyla katılan mı?![]()
Merak ettim yaf halka da açıkla plsYok o değil. Onun hesabını ayrıca sorucam. Ben direkt şarkının adını yazdım listede çıkmadı ne bileyim başka bir dilde olduğunu
Bu troll başka troll![]()
Yarışmada yokum ama @Ali Kemal Korkmaz kardeşimi destekliyor ve 1. olacağına dair inancımı surduruyorum.