Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.837
- 21.087
- 2.643
Hayir bitince ne kacirdigini gorup mutsuz olsun diye etiketledimKralp cezasi bitti mi
ub.mesaji
Ne kdr atildigini bilmiorm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayir bitince ne kacirdigini gorup mutsuz olsun diye etiketledimKralp cezasi bitti mi
ub.mesaji
KRALPİN CEZASI KALDIRILMALIdemire ettiyse ne diye ceza aliyor yarin biz ettigimizde bizimde mi kellemiz gidecek @Danyal Artemis
Bana "seni once ben yaparim sonra itlere yaptırırım" demisdemire ettiyse ne diye ceza aliyor yarin biz ettigimizde bizimde mi kellemiz gidecek @Danyal Artemis
Yapar mı harbiden?Bana "seni once ben yaparim sonra itlere zktiririm" demis![]()
Ne bileyim benYapar mı harbiden?
profilinde hiç ban gözükmüyor amca, bu eşsiz deneyimi tadacaksın gibiKRALPİN CEZASI KALDIRILMALI
KRALPTEN ÖZÜR DİLENİP DESTUR ALINMALI
HİÇ BANLANMADIĞIM İÇİN HERHANGİ BİR ONORE EDİCİ BİRŞEY SAĞLANMAYACAK MI BANAprofilinde hiç ban gözükmüyor amca, bu eşsiz deneyimi tadacaksın gibi![]()
ub.mesajiHİÇ BANLANMADIĞIM İÇİN HERHANGİ BİR ONORE EDİCİ BİRŞEY SAĞLANMAYACAK MI BANA
bay başkana bağlayayım seni ödülünü takdim etsinHİÇ BANLANMADIĞIM İÇİN HERHANGİ BİR ONORE EDİCİ BİRŞEY SAĞLANMAYACAK MI BANA
PERhodan ne hayır gelirbay başkana bağlayayım seni ödülünü takdim etsin
@Benhun Kılıç
erovizyonu gscye getiren adam halkın adamıPERhodan ne hayır gelir