Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.838
- 21.087
- 2.643
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şarkıyı hemen yollamak mı gerekŞarkımı gerekli mercilere ilettim.
Hemen degil 15 dk icindeşarkıyı hemen yollamak mı gerek
şarkıyı hemen yollamak mı gerek
Katılım tamamlandıktan sonra yarın öğlene kadar toparlarız şarkıları sup modum. Şimdiden atanlar da var tabişarkıyı hemen yollamak mı gerek
Tamam kardesım rahatız o vakitKatılım tamamlandıktan sonra yarın öğlene kadar toparlarız şarkıları sup modum. Şimdiden atanlar da var tabi
Onore ettin sup modum teşekkür ederim. Şike isteyen antuyaTamam kardesım rahatız o vakit
şike fln dönüyordu öncekılerde bu sefer ben varım senden tarafsız bı tutum beklıyorum en guvendıgım mod sensın
katılmazsan banlanacaksınSon yarismanin faciasindan sonra bir daha katilirsam beni banlayin sutlayin
ali kemalın foruma ara verme zamanı gelmedi mikatılmazsan banlanacaksın
Yeni üye olarak gözüküyorsunuz.Ben de katılıyorum, Allah utandırmasın![]()
Ben rüşvet almam da kime rüşvet verecekYeni üye olarak gözüküyorsunuz.
Eurovision'da kazanmak için üyelere yüklü miktarlarda rüşvet vermek zorundasınız. Yoksa en ufak şansınız yok maalesef.
Bizlere modum. Yarışmayı düzenleyene maalesef rüşvet verilmiyor.Ben rüşvet almam da kime rüşvet verecek![]()
Aranızdaki olayları bilemem tabiBizlere modum. Yarışmayı düzenleyene maalesef rüşvet verilmiyor.
Lütfen ekmeğimizle oynamayın, birinci olmak isteyen parasını öder!!Aranızdaki olayları bilemem tabi![]()
Son 2 yarışmada birinci çıkmamasının sebebi bu mu yoksaLütfen ekmeğimizle oynamayın, birinci olmak isteyen parasını öder!!