113. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Puanlama Sona Ermiştir.

Senin bu mesajın Levent abinin mesajıyla anlamlaştı. Ben de ne diyor la bu diyordum.

Zavallı bir tombalacıyı niye bu hale getirirler ki...

Efendim kendisi Süleyman Çakır isimli namlı kabadayının kumarhanesini kurşunlamak suretiyle taratmış olup, 32 kişinin ölümüne sebebiyet vermiştir. Bu çatışma esnasında Süleyman Çakır'ın aile bireylerinden Derya Çakır isabet eden kurşunlar neticesinde hakkın rahmetine kavuşmuş, Süleyman Çakır karakteri de çete kurmak ve devleti ele geçirmek suçlarından hapishaneye girmiştir.

KV izlememiş olmasına ne diyorsun abi? :D
Biraz kolpa gibi. Yolda yürürken bir bakayım demiş ve o meşhur sahne denk gelmiş.. Yersen. İzlemeyen ve bilmeyen biri bir kere defalarca pek çok sahneye denk gelmiştir bunlarında %80'i Ömer babanın bayık bayık konuşmaları olması gerekir matematik ve istatistik bilimi bunu söylüyor.

Günter Touch my tralala ya oy vermeyen şarkıları uyuyoken filan dinlemiştir

Biraz kolpa gibi. Yoldan yürürken bir bakayım demiş ve o meşhur sahne denk gelmiş.. Yersen. İzlemeyen ve bilmeyen biri bir kere defalarca pek çok sahneye denk gelmiştir bunlarında %80'i Ömer babanın bayık bayık konuşmaları olması gerekir matematik ve istatistik bilimi bunu söylüyor.
aynen öyle
ömer babanın flüt öttürüşüne denk gelmeyip filmin top3 sahnelerinden birine denk gelmesi kabul edilemez

evet bir tam puan bir 0 puan alarak ilerliyorum

Kitaro'ya oy vermeyenleri kınıyorum.

@Tahir Mahir Koç Gizli sekmede şu sahneyi izlediğine eminim fakat kanıtlayamam. Eğer izlemediysen de lütfen sorma, 'zavalı adamın niye boğazını kestiler' diye.

Biraz kolpa gibi. Yolda yürürken bir bakayım demiş ve o meşhur sahne denk gelmiş.. Yersen. İzlemeyen ve bilmeyen biri bir kere defalarca pek çok sahneye denk gelmiştir bunlarında %80'i Ömer babanın bayık bayık konuşmaları olması gerekir matematik ve istatistik bilimi bunu söylüyor.

Kırdın.

Geri
Üst Alt