- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Touch my tralala@Cihan Ağzıkara reis teşekkür ederiz. sonuncu olanları diğer yarışmaya almamak adına kara listeye eklemeyi unutmayın berke denizi mesela
Bunu açıkladım yine açıkliyim. Şarkıyı listeden arattığımda yoktu. Aynı şarkının başka bir dildeki versiyonuymuş. Yabancı şarkı da dinlemeyen biri olduğum için ayırt edemedim.Kursude yasakli var ve 4. oldum
Yine ustumde oyunlar oynanmis
Ote yandan sampiyon sarki haketti![]()
Klavyede bazı harfler tam basmıyor, fark edemiyorum abi
Krdsm nasılsın iyi misin??adam yarışmaya cagırıyo 1 pt
@Yavuz Gizlenci nin yarışmayı kazanamamasını skandal olarak nitelendiriyorumŞaka maka 6 mesajı olan üye 2. oldu.
İleride mod adayımız olabilir
şampiyon oldun
Niyeee?Küme düşenler bir sonraki yarışmaya alınmasın. Bu arada @Cihan Ağzıkara tebrikler kardeşim güzeldi.
Yok yaw asagi yukari her yarismada bu tarz sorunlar oluyor ben de zaten espri mahiyetinde takilmak niyetiyle vurguluyorum ama yine de sonucta hakkim yedigi gercegini degistirmez bu durumBunu açıkladım yine açıkliyim. Şarkıyı listeden arattığımda yoktu. Aynı şarkının başka bir dildeki versiyonuymuş. Yabancı şarkı da dinlemeyen biri olduğum için ayırt edemedim.
Hayır madem yasaklı olduğunu biliyodun listeyi görünce niye söylemedin![]()
İyi başlamıştın aslında ama ortalara doğru sana puan gelmedi. Sebebini orda ara derimYok yaw asagi yukari her yarismada bu tarz sorunlar oluyor ben de zaten espri mahiyetinde takilmak niyetiyle vurguluyorum ama yine de sonucta hakkim yedigi gercegini degistirmez bu durum
Böylelikle trol parçalar ile katılmanın önüne geçilir ve kalite artar diye düşünüyorum. Senle alakalı değil yada bundan sonrakinde öyle yapalım.Niyeee?