- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Troll değil ki o anki modumuz böyle.Böylelikle trol parçalar ile katılmanın önüne geçilir ve kalite artar diye düşünüyorum. Senle alakalı değil yada bundan sonrakinde öyle yapalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Troll değil ki o anki modumuz böyle.Böylelikle trol parçalar ile katılmanın önüne geçilir ve kalite artar diye düşünüyorum. Senle alakalı değil yada bundan sonrakinde öyle yapalım.
12 points vermişsin eyv bunu unutmam![]()
Adam GSC Eurovision tarihine geçti yav.
Küme düşme yok dimi??@Berke Deniz o şarkıya nasıl oldu da 1 puan verdin bi açıklasana![]()
Küme düşme konusu benim alacağım bi karar değil. @Administrator ne derse oKüme düşme yok dimi??
O an hislerime güvendim ve 1 puan verdim zuhahaha
Namusunu kurtardık herifin
Eline saglik heis btwİyi başlamıştın aslında ama ortalara doğru sana puan gelmedi. Sebebini orda ara derim![]()
Sondan 2. Oldum tşk ederim
Ben verdim senin şarkıya puanSondan 2. Oldum tşk ederim
Memnun kalındıysa ben yine düzenleyebilirim. AMa bi babayiğit varsa da bayrağı devredebilirim tabiBu arada, emeğine sağlık @Cihan Ağzıkara.
Deceye giren ve kazanan arkadaşları tebrik ederim.
114.'yü düzenleyecek yiğit var mıdır?![]()
Ulan mis gibi parça, lirik yağ gibi akıyor.
Bu ne ya bunu ortasindan actim geçmem 3 saniye surduUlan mis gibi parça, lirik yağ gibi akıyor.
Güzel yönettin yav. Bu sefer düzgün 1 şarkı ile katılacağımMemnun kalındıysa ben yine düzenleyebilirim. AMa bi babayiğit varsa da bayrağı devredebilirim tabi![]()
Kirmixi bolumdekielr diğer yarışa katılmıyorKüme düşme yok dimi??
O an hislerime güvendim ve 1 puan verdim zuhahaha
Namusunu kurtardık herifin