Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Katılıyorum. Ama gelecek yarışmalar derken bir sınırlama olabilir mesela 2-3 yarışma gibi. Süresiz olması doğru olmaz imho.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bu kriterleri bi sonraki yarışmada değerlendirelim. Birden yüklenmeyelim.Biraz kriter koysak olmaz mi? 50 senelik sarkilar olmasin mesela. Hatta 3 yildan eski olmasin. 4 dakikadan uzun olmasin. Bayiyor cok fena.
30 puan altı alanlar bir sonraki yarışmaya katılamayacak. 1 yarışma ile sınırlı yani. Onu düzelteyim benKatılıyorum. Ama gelecek yarışmalar derken bir sınırlama olabilir mesela 2-3 yarışma gibi. Süresiz olması doğru olmaz imho.
hahahhahha eyvallah dikkate alıyorum
Puan ile kisitlarsak herkes birbirine 1 verirse ortalik kirilir, sadece son 2-3lu olsa daha makul bence30 puan altı alanlar bir sonraki yarışmaya katılamayacak. 1 yarışma ile sınırlı yani. Onu düzelteyim ben
Doruk gibi troller olmazsa aslında 30 puan gayet mantıklı. Şarkılar da kaliteli olduğu takdirde neden 1 verilsin. Hangi şarkı kimin belli değil kiPuan ile kisitlarsak herkes birbirine 1 verirse ortalik kirilir, sadece son 2-3lu olsa daha makul bence
Çok özel bir sarki yolladim puan vermezseniz üzülürüm
10 pt veriyorum
Can gox muÇok özel bir sarki yolladim puan vermezseniz üzülürüm
Abi katılıyor musun10 pt veriyorum