Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
KRAL ADAM @Tahir Mahir Koç 12 PUAN VERMİŞ ŞARKIMIN NE KADAR KÖTÜ OLDUGUNU ANLADIM

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KRAL ADAM @Tahir Mahir Koç 12 PUAN VERMİŞ ŞARKIMIN NE KADAR KÖTÜ OLDUGUNU ANLADIM
Benle alakası yok sevgili Tahir MahirÖzür dileyecek bir şey yok Cihancığım senin canın sağolsun. Önemli olan eğlenmek
(diğer puanlamalara da bak yav onlar da hatalıysa tekrar hesaplasana. İbrahim gençtürk de bana 12 puan verdiğini söylüyor. Bir kontrol et)
bu arada sen farkına varmamış olabilirsin ama işin içinde levent Akgün varsa her şey olabilir. Sen farkına varmamış olabilirsin.
Küme düşmek üzücü olsa da, bazen yenilgiyi kabullenmek gerekir ki sonraki zaferlerin başlangıcı buradan yazılabilsin.Bence TMK abi dogru bir yere parmak basmis. Butun puanlarin tekrar sayilmasini arz ediyorum. Ulan Istanbul, Ankara secimlerinde oldu, burda niye olmasin! Benim Fersah sarkisi sondan 3ncu olamaz. Bu iste birsey var
Küme düşmek üzücü olsa da, bazen yenilgiyi kabullenmek gerekir ki sonraki zaferlerin başlangıcı buradan yazılabilsin.![]()
Yeni yarışma başladı hocam8 yıl... ve bir kere olsun katılamadım şu yarışmaya be![]()
Ayak oyunlariyla KUME DUSURULDUK ustadUğur reis küme mi düştü ? E dün akşam Pazartesi görüşürüz diyordu. Ayak oyunları ile mi düşürdünüz ne oldu. ?
Katılıyorum. Sonuncu olması lazımdı. Tekrar sayalım @Cihan Ağzıkara.Bence TMK abi dogru bir yere parmak basmis. Butun puanlarin tekrar sayilmasini arz ediyorum. Ulan Istanbul, Ankara secimlerinde oldu, burda niye olmasin! Benim Fersah sarkisi sondan 3ncu olamaz. Bu iste birsey var
Yok başlığa gel hemengec kalmadim demi![]()