- 10 Nisan 2013
- 54.015
- 34.271
- 2.993
@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
Tag’ımın “adaletin bekçisi” olarak revize edilmesini talep ediyorum.
Kes lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
Tabii yaparız.@Emrah Yıldırım @Keramettin TANRIVERDİ
Bu akşam ya da yarın bekleriz8 yıl... ve bir kere olsun katılamadım şu yarışmaya be![]()
Ben yapmam demedim ki kes lan dedim. Ayrıca Mahir'in istediği ama Keramettin'in yaptığı taga bakman gerek.
Şampiyonun ismini başlığa ekleyelim. Diğer yarışmaya özel olarak bunları hediye ediyorum ilk 3'ü yarışma bitince söylersin.Öğleden sonra açarım başlığı![]()
Emrah adminimiz bonkörlüğünü konuşturdu. Teşekkürler adminimŞampiyonun ismini başlığa ekleyelim. Diğer yarışmaya özel olarak bunları hediye ediyorum ilk 3'ü yarışma bitince söylersin.
1.ye 250 like + 1 ay tag
2.ye 200 like
3.ye 150 like
Adminim aslinda tam su konum kisminin altina bir odul resmi atiyorum son 5 yarisma dahil, bundan sonraki yarismalarda kac defa 1. olduysa atiyorum 2X GSC Eurovision Winner tarzi bir sey yapilabilir bence TAG'dan ziyade. Tabii yapilabiliyorsa.Şampiyonun ismini başlığa ekleyelim. Diğer yarışmaya özel olarak bunları hediye ediyorum ilk 3'ü yarışma bitince söylersin.
1.ye 250 like + 1 ay tag
2.ye 200 like
3.ye 150 like
Onu düşündüm bir ara. Kupa ekleyecektim o kısıma ama olmadı vs kaldı. Eskisi gibi düzen tutarsa eurovision yapmak için uğraşırım ben de.Adminim aslinda tam su konum kisminin altina bir odul resmi atiyorum son 5 yarisma dahil, bundan sonraki yarismalarda kac defa 1. olduysa atiyorum 2X GSC Eurovision Winner tarzi bir sey yapilabilir bence TAG'dan ziyade. Tabii yapilabiliyorsa.
@Cihan Ağzıkara Sana diyor gibi kral.Onu düşündüm bir ara. Kupa ekleyecektim o kısıma ama olmadı vs kaldı. Eskisi gibi düzen tutarsa eurovision yapmak için uğraşırım ben de.
Ben yapmam demedim ki kes lan dedim. Ayrıca Mahir'in istediği ama Keramettin'in yaptığı taga bakman gerek.
Abi senin icin hanimci diyorlardi yanilmiyorsam, dogru mu?Çok mantıklı konuşuyorsun yine müdürüm. Hayran olmamak elde değil. Bana bir tag önermen gerek.
Abi senin icin hanimci diyorlardi yanilmiyorsam, dogru mu?![]()
Hanımcı olan Gökhan. Gürkan aynı anda 3 kızı idare eden kuzeni.Abi senin icin hanimci diyorlardi yanilmiyorsam, dogru mu?![]()
Düzen kurmak kolay, katılım olduktan sonra@Cihan Ağzıkara Sana diyor gibi kral.![]()