- 12 Haziran 2015
- 36.339
- 32.000
- 2.693
Estağfurullah heis, ne kusuru, lafı bile olmazReis vallah kusura bakma ya hainlik yaptı adam ekmeğini yedi ki her türlü 1. imişsin.
Tebrikler
Teşekkür ederim, ben de tekrardan tebrik ediyorum seni
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estağfurullah heis, ne kusuru, lafı bile olmazReis vallah kusura bakma ya hainlik yaptı adam ekmeğini yedi ki her türlü 1. imişsin.
Tebrikler
Başkan gelmedi sanırım. Mentionlarda problem oluyor bazen.Estağfurullah heis, ne kusuru, lafı bile olmaz
Teşekkür ederim, ben de tekrardan tebrik ediyorum seniDaha önce mentionlamıştım ama bildirim gelmedi galiba knks
Ben bir hata goremiyorumEurovision, zurnavision olmuş. Yarışmanın iptalini ve sayımın bağımsız bir kurul tarafından yeniden yapılmasını talep ediyorum. Rezalet. Buyrun bakın. Cihancığım senden beklemezdim.
Ekli dosyayı görüntüle 76166
Ekli dosyayı görüntüle 76167
Korkunç bir hata yapmışım. @Tahir Mahir Koç hocamın puanlarını tersten yazmışım. Herkesten özür diliyorum. Bi sonraki yarışmayı isterseniz bir başkası düzenleyebilir. Bu arada Levent abinin olayla bi ilgisi yok sadece görsellere yardım etti hata tamamen benim
İbrahim'in puanı doğru 12 puan Dua Lipa'da yani sende abiİbrahim gençtürk de bana 12 puan verdiğini söylüyor. Bir kontrol et
Korkunç bir hata yapmışım. @Tahir Mahir Koç hocamın puanlarını tersten yazmışım. Herkesten özür diliyorum. Bi sonraki yarışmayı isterseniz bir başkası düzenleyebilir. Bu arada Levent abinin olayla bi ilgisi yok sadece görsellere yardım etti hata tamamen benim

İbrahim'in puanı doğru 12 puan Dua Lipa'da yani sende abi
İbrahim'in puanı doğru 12 puan Dua Lipa'da yani sende abi
Ne özürü yav az bile yapmışsın Mahir’e aynen devam
Tekrar hesaplarsın bi hepsini böyle sıkıntılar yaşanabilir emeğine sağlık.
Shakespeare tiratı gibi olmuş bu post.Yarışma Mahir’in çok mu umurunda. Adaletin bekçisiyiz burada. Eğlencelik bir oyunda bile adaleti sağlayamazsak adalet sadece isim olarak kalır hafızalarda
nasıl ya maho bana 12 verdi de 30u aştımKorkunç bir hata yapmışım. @Tahir Mahir Koç hocamın puanlarını tersten yazmışım. Herkesten özür diliyorum. Bi sonraki yarışmayı isterseniz bir başkası düzenleyebilir. Bu arada Levent abinin olayla bi ilgisi yok sadece görsellere yardım etti hata tamamen benim
Tüm puanlara tekrar baktım enteresandır bi tek senin puanları ters yazmışım abi.Olur böyle şeyler. Yeniden hesaplarsın sıkıntı yok.

Bu sonuçla @Uğur Bulut da bir sonraki yarışmaya katılamıyor.
Çok belliydi yav, tebrikler.Teşekkürler admirim, ben sanmıyorum 1. olacağımı ama; katılımcılara keyif vermiştir umarım parçam![]()
Sence puanlama öncesinde bu benim şarkım diyecek kadar çıldırmış olabilir miyim?Seni ciddiye alınacak bir forum üyesi olarak görüyordum!!!!