Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.202
- 18.212
- 1.998
3 kizi ayni anda idare etmek hakkindaki yorumun nedir abi?Hanımcı olan Gökhan. Gürkan aynı anda 3 kızı idare eden kuzeni.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 kizi ayni anda idare etmek hakkindaki yorumun nedir abi?Hanımcı olan Gökhan. Gürkan aynı anda 3 kızı idare eden kuzeni.
Onore ettin admirimCihan benim mod zamanlarıma benziyor biraz. 7 yıl önce falandı tabi ben modken.
Tag bulamadım ya. Ama en kısa sürede efso avatarına dönmelisinÇok mantıklı konuşuyorsun yine müdürüm. Hayran olmamak elde değil. Bana bir tag önermen gerek.
Çok ağır bi ödülKümeye düşenlerede ödül verile bilir aslında.
Mesela 1 ay myc gibi ödüler olabilir
Boş yaptım zaten renktaşÇok ağır bi ödül
3 kizi ayni anda idare etmek hakkindaki yorumun nedir abi?![]()
Tag bulamadım ya. Ama en kısa sürede efso avatarına dönmelisin
Mahir'i kara listeye yaz Uğur dayı. Bir gün hesaplaşırsın.YAZIKLAR OLSUN
Hesaplaşma günü korkunc olacak bunu kendisine soyledim zatenMahir'i kara listeye yaz Uğur dayı. Bir gün hesaplaşırsın.
sent via GSC
Uğur reis küme mi düştü ? E dün akşam Pazartesi görüşürüz diyordu. Ayak oyunları ile mi düşürdünüz ne oldu. ?
Ne oldu dün ligde kaldım diye seviniyordu. Ne yaptı Taho Maho ?mahir davlumbazi yuzunden dayimiz 2. ligde
Ne oldu dün ligde kaldım diye seviniyordu. Ne yaptı Taho Maho ?
Tahir abi bişey yapmadı ya benim hatam. 25 kişi içinden bi tek Tahir abinin puanlarını tersten yazmışım. Uğur dayı 12 yerine 1 puan aldıNe oldu dün ligde kaldım diye seviniyordu. Ne yaptı Taho Maho ?
Vay be Uğur dayı bunun intikamını alır bence.puanlari garip bir sekilde havale edip cihanin kafasini karistirmis. sonra puanim yanlis yazilmis diye kiyamet kopardi sonuc degismedi sadece ugur dayi kume dustu
Tuvalette ne işin var abi senin.Tuvalette ayağa kalktım alkışlıyorum