114. Geleneksel GsCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Batuhan Aydemir

Reis vallah kusura bakma ya hainlik yaptı adam ekmeğini yedi ki her türlü 1. imişsin.

Tebrikler
Estağfurullah heis, ne kusuru, lafı bile olmaz
Teşekkür ederim, ben de tekrardan tebrik ediyorum seni :giggle: Daha önce mentionlamıştım ama bildirim gelmedi galiba knks

Korkunç bir hata yapmışım. @Tahir Mahir Koç hocamın puanlarını tersten yazmışım. Herkesten özür diliyorum. Bi sonraki yarışmayı isterseniz bir başkası düzenleyebilir. Bu arada Levent abinin olayla bi ilgisi yok sadece görsellere yardım etti hata tamamen benim

Korkunç bir hata yapmışım. @Tahir Mahir Koç hocamın puanlarını tersten yazmışım. Herkesten özür diliyorum. Bi sonraki yarışmayı isterseniz bir başkası düzenleyebilir. Bu arada Levent abinin olayla bi ilgisi yok sadece görsellere yardım etti hata tamamen benim

Özür dileyecek bir şey yok Cihancığım senin canın sağolsun. Önemli olan eğlenmek

(diğer puanlamalara da bak yav onlar da hatalıysa tekrar hesaplasana. İbrahim gençtürk de bana 12 puan verdiğini söylüyor. Bir kontrol et)

bu arada sen farkına varmamış olabilirsin ama işin içinde levent Akgün varsa her şey olabilir. Sen farkına varmamış olabilirsin.

Ne özürü yav az bile yapmışsın Mahir’e aynen devam :asd:

Tekrar hesaplarsın bi hepsini böyle sıkıntılar yaşanabilir emeğine sağlık.

Ne özürü yav az bile yapmışsın Mahir’e aynen devam :asd:

Tekrar hesaplarsın bi hepsini böyle sıkıntılar yaşanabilir emeğine sağlık.

Yarışma Mahir’in çok mu umurunda. Adaletin bekçisiyiz burada. Eğlencelik bir oyunda bile adaleti sağlayamazsak adalet sadece isim olarak kalır hafızalarda

nasıl ya maho bana 12 verdi de 30u aştım
şimdi ptesi katılamıyor muyum

Seni ciddiye alınacak bir forum üyesi olarak görüyordum!!!!
Sence puanlama öncesinde bu benim şarkım diyecek kadar çıldırmış olabilir miyim?
Flüt esprisini yaparken şarkılara bile bakmadım Berkecim
Ayrıca Gürkan flüt dedi, şarkısı belli oldu dediğinde, ilk sıradaki Dua Lipa'yı görüp dedin sandım. Zira kendisi oldukça flütçü bir hanım.
Tahir Mahir de flütçüden anlıyor deyip teşekkür etmeliydin.

Geri
Üst Alt