Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
Harika. @Sertan Nalbant ile kontenjanı tamamladık.
ne zamana kadar göndermemiz gerekiyor onu da yazarsan geçmişe dönüp bakma zahmetinden kurtarırsın beni Cihan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harika. @Sertan Nalbant ile kontenjanı tamamladık.
Şarkıların çoğu geldi. O yüzden akşam 18.00'a kadar yollarsanız Playlisti paylaşırım ben de.ne zamana kadar göndermemiz gerekiyor onu da yazarsan geçmişe dönüp bakma zahmetinden kurtarırsın beni Cihan
ne zamana kadar göndermemiz gerekiyor onu da yazarsan geçmişe dönüp bakma zahmetinden kurtarırsın beni Cihan
Üç yıldır müzik dinlemiyorsun madem sana şarkı önerebilirim. Bu şarkıyla katılmanı tavsiye ediyorum. Tüm dünyayı kasıp kavuruyor. Listeleri altüst etmiş durumda.
Geçmiş mesajlara bakmadığın için söyliyim 30 puan altında olursan bir sonraki yarışmaya katılamıyorsun hocam.Hadi lan
ZATEN İLERİ DÜZEYDE MAHO SENİN BÖYLE DEMEN BÜYÜK REFERANS OLDU S.N'YE POZİTİF ANLAMDASertan Nalbant ile sohbetini, arkadaşlığını ilerletin o zaman görürsünüz dünyanın kaç bucak olduğunu![]()
Adam adam diye yırtınırsınız buralarda, görürüm ben siziGeçmiş mesajlara bakmadığın için söyliyim 30 puan altında olursan bir sonraki yarışmaya katılamıyorsun hocam.
Naber lan TMK
Geçmiş olsun.Gribim. Ateşimi ölçüyorum saat başı.
Geçmiş olsun.
Sağol ben de iyiyim.

Oyuncunu satmadığın için şarkını tespit edip 0 puan vererek cezalandıracağım seni abi.@Sertan Nalbant abi, ikimizin 0 çekeceği bu yarismada bence birbirimize 12 puan verelim ki gururumuzu koruyalim bari. Simdi forum ahalisinin diline dusmek var![]()
Oyuncunu satmadığın için şarkını tespit edip 0 puan vererek cezalandıracağım seni abi.![]()