Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.582
- 12.130
- 2.573
Benim sarkinin ismini goren almanca falan diye atlamis galiba 
JJ | MP

JJ | MP
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacma sapan puanlar vermissiniz daha hangi sarkiya puan vereceginizi bilmiyorsunuz yaziklar olsun
Teşekkürler admirim, ben sanmıyorum 1. olacağımı ama; katılımcılara keyif vermiştir umarım parçamBatuhan alır.
aldıgım 4 puanı kendisi verdi, gerçekten zevk sahibi 1 adammış
Potada olmak sasirtici olurduManowar veya placebo kazanır diyordum da manowar potada bile değil. Kmkam adına üzücü bir durum.
Memenin gucuTaho Maho ikinci olmuş ya be, vay anasını !
Son zamanlarda duymak hissetmek istediğimiz mantık akıl sağduyuBilgilendirme :
Taho Maho kazanırsa yarışmalar süresiz olarak askıya alınacaktır.
12points icin tsk ederm kmk2. tur, 1. ara, 2. ara toplam falan ne oluyoruz yav esc baya teknik ve karmaşık bir hale bürünmüş. Tek tek puanlar açıklanır, abeküs misali toplanır sonuç açıklanırdı.
Cihan kardeşimden yarışmaya önem vermesini istedim, sağolsun yaptı.2. tur, 1. ara, 2. ara toplam falan ne oluyoruz yav esc baya teknik ve karmaşık bir hale bürünmüş. Tek tek puanlar açıklanır, abeküs misali toplanır sonuç açıklanırdı.
Anlayamadıysan kitapçık gönderelim canım2. tur, 1. ara, 2. ara toplam falan ne oluyoruz yav esc baya teknik ve karmaşık bir hale bürünmüş. Tek tek puanlar açıklanır, abeküs misali toplanır sonuç açıklanırdı.
Ağamsın