Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.853
- 21.094
- 2.643
Kabul edilmistirsonraki yarışma enstrümantal parçalardan olsun diyerekten görüşümü buraya bırakıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kabul edilmistirsonraki yarışma enstrümantal parçalardan olsun diyerekten görüşümü buraya bırakıyorum
Neden 1 hafta ara verildi peki.
eglencemizin #IcineEtmek icin alinmis keyfi bir karar gibi gozukuyor
NABER EZELKabul edilmistir
Ezel şarkısının bu hırba ait olduğunu bilsem 0'ı yapıştırırdım.NABER EZEL
listelerden sonra ezel basligini patlattı arkadasEzel şarkısının bu hırba ait olduğunu bilsem 0'ı yapıştırırdım.![]()
Simdi akliselim dusunursekNABER EZEL
Abi ben muslume oy vermeyi unutmusum btwlistelerden sonra ezel basligini patlattı arkadas
buralarda uyardık ama nafile
Beklentim yoktu zatenAbi ben muslume oy vermeyi unutmusum btw
şu an beklenmeyen sorunlar çıktı, giderilmeye çalışılıyor gece yarısı olmadan puanlama başlayacaktırtrafoya kedi mi girdi
yarına kalacak aciklamar ?
Abi yarın açıklayacağımı söylemiştim zaten. Diğer yarışmayı haftaya yapacağımız için rahat rahat puanları hesaplayıp kontrol edim dedim.
gözden kaçırmışımAbi yarın açıklayacağımı söylemiştim zaten. Diğer yarışmayı haftaya yapacağımız için rahat rahat puanları hesaplayıp kontrol edim dedim.
sana ozelden ısımlerı atayımAbi yarın açıklayacağımı söylemiştim zaten. Diğer yarışmayı haftaya yapacağımız için rahat rahat puanları hesaplayıp kontrol edim dedim.