Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 1.568
@Demir P. Baş ustadın kazanmadığı her organızasyon şaibelidir.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Demir P. Baş ustadın kazanmadığı her organızasyon şaibelidir.
Olur sup modum bekliyorumsana ozelden ısımlerı atayım
Ve sadece aşk aşk aşkAbi tekrar bi göz attim da listeye sarkilarin yuzde sekseni karamsar. Bu tum yerli muzik icin gecerli olsa gerek. Bence.
Ve sadece aşk aşk aşk
Saçma sapan bir parçaya verdim bu yüzden 12 puanı.
Ve çokta gerekli olmayan bir şarkı ile katıldım
Nooooo problemmm, aslında Nooooo no problemEyvah kume mi dusucen?
Herkesin online olduğu bir saat diye o an açıklıyordum.@Cihan Ağzıkara Aga bu sefer puanları biraz erken mi açıklasan?![]()
Puanlamayı henüz açıklamadımpuanlamayi nerden gorebilirim banliydim yarismayi kacirdim
puanlamayi nerden gorebilirim banliydim yarismayi kacirdim
seve seve yönetirim reisSonraki yarışmayı sen yap, daha kolay olur şike işleri.
Cihan çok temiz yönetiyor, kirletemiyorum yarışmayı.
seve seve yönetirim reis
![]()
2014 Eurovision birincisi, Eurovision kazanan şarkı, Conchita Wurst, sakallı kadın, Rise Like a Phoenix, Avusturya, Conchita Wurst eurovision, Conchita Wurst erkek mi, Conchita Wurst kimdir
Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki 59'uncu Eurovision Şarkı Yarışması finalinde yarışan 26 ülkenin temsilcileri sahne performanslarını sergiledi. 59. Eurovision Şarkı Yarışması'nı bu yıl 290 puanla Avusturya kazandı., Eurovision'un birincisi sakallı kadwww.haberturk.com
paşamızla ilk günlerimiz süperdi ama sonra herife bir haller oldu. özellikle evden çıkmayın çağrıları sonrası iyice sinirleri gerildiDoruk hoşgeldin; paşamız gelmedi mi?