115. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Şampiyon Berke Deniz

Abi tekrar bi göz attim da listeye sarkilarin yuzde sekseni karamsar. Bu tum yerli muzik icin gecerli olsa gerek. Bence.

yine büyük ihtimal genele hitab edip yarışmacıların genelinden ortalama puan alan bi şarkı birinci olr, liste içinde sivrilen müzikler genelin müzik zevkine hitab etmediği için birkaç kişiden 12-10 puan aldığıyla kalıyor

Sonraki yarışmayı sen yap, daha kolay olur şike işleri.
Cihan çok temiz yönetiyor, kirletemiyorum yarışmayı.
seve seve yönetirim reis

seve seve yönetirim reis

Doruk hoşgeldin; paşamız gelmedi mi?

Doruk hoşgeldin; paşamız gelmedi mi?
paşamızla ilk günlerimiz süperdi ama sonra herife bir haller oldu. özellikle evden çıkmayın çağrıları sonrası iyice sinirleri gerildi

en son akşam yemeğini yedik, bulaşıkları falan yıkadım dedim paşama meyve tabağa hazırlayayım bir baktım yatağa gitmiş.

erkenden uyumuşş heralde yoruldu paşam dedim ve ilişmedim.

ertesi gün yine yemek yedik etrafı topladım saat 20:30 civarı baktım yine yatağa gitmiş uyumuş. iki gün üst üste erkenden yattı bende ses etmeden yanına sokuldum.

bu sefer sabah kahvaltısını yatağına götürdüm belki şımartırsam zevke gelir diye. paşam getirdiğim kahvaltı yedikten sonra tabletini alıp neflix izlemez mi?

bugün keyfim yok yatakta takılacağım demez mi deli oldum.. etrafta ne bulduysam üstüne fırlatmaya başladım. sinirim geçmedi salona geçip islam yeşili kütüphanesini yerle bir ettim. sonra gelip beni kolumdan tutup doruk napıyorusn kendine gel dedi.

3 gündür bana karşı çok soğuksun farkında değil misin dedim. iki eliyle başımı arasına alıp alnıma dudağını koyup sakin olmalısın doruk dedi.

corona sebebiyle sana yaklaşamam biliyorsun belki virisülü olabilirim son zamanlarda aşırı derece kabir gezdim. bu corona belasının bu kadar ciddi birşey olduğunu bilemezdim dedi

izin ver 14 gün yatak odasında karantinada kalayım dedi. anlayacağın 14 gün boyunca yatakları ayırma fikir hoşuma gitmedi ve geri döndüm.

Geri
Üst Alt