- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Şimdi Türkçe 116'da kim bilir ne olacakTürkçe GSC Eurovision
Sonunda terör örgütüne üyelikten tutuklamazlar umarım.
Yer varsa bi popoluk alabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi Türkçe 116'da kim bilir ne olacakTürkçe GSC Eurovision
Üstad opera fener adlı güzide eser ile katılabilir miyiz?Şimdi Türkçe 116'da kim bilir ne olacak
Türkçe GSC Eurovision
O parça stadda güzel yaÜstad opera fener adlı güzide eser ile katılabilir miyiz?
Farklı dillerdeki yarışmaları iple çekiyorum.Türkçe şarkı havuzu da oldukça geniş, bence aradığınızı bulabilirsiniz![]()
Türkçe şarkı havuzu da oldukça geniş, bence aradığınızı bulabilirsiniz![]()
Yok bu sefer farklı oldu.Abi ingiliz sarki bahanesiyle victorias secrets i yollayip derece aldin. Bu seferki taktigin ne olacak. Nuri Alco müziği mi ustadim
Yok bu sefer farklı oldu.
Bu korona şeysinden önce sabah çorba içmeye gittiğim lokanta da ddinlediğim, şapırtım sesi kesmesin diye çorba içmeyi bıraktığım bir parça var.
Onu gönderdim.
Ben ve bu işi bilmekOzelden bana yollarmisin abi sarkinin ismini. Biraz gelecek yarismalara fikir olur. Sen bu işi biliyorsun. Bana bu forumda okadar emek harcadin. Beni harcamasinlae yine abi
Abi yazdım artık dönüşü yokvazgeçtim yazmayalım.
Hız kesmeden devam ediyoruz.
Güzel bir yarışma olması dileğiyle katılan herkese başarılar.
Kurallar:
* Yarışmaya en fazla 25 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini katılımınızı sayfaya yazdıktan sonra özel mesaj ile hızlıca bildirmelisiniz.
Yasaklı Şarkılar Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın. Güncellendi)
Sistem:
* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.
* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
* Puanlarınızı özel mesaj üzerinden bana yollamanız gerekiyor.
*Kendi şarkınıza oy veremezsiniz
*Formatta ufak bir değişiklik yapıyoruz. Bu yarışmada toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmaya katılamayacaktır.
*Bütün üyelerimiz yabancı şarkılara epey hakim olduklarını gösterdiler. Bu yarışmada sadece Türkçe eserlerle yarışacaksınız.
*Klip süreleri 4 dakika 20 saniye ile sınırlandırılmıştır.
Yasaklı listede bulunan şarkılar farklı sanatçılar tarafından söylenmiş olsa bile kabul edilmeyecektir. Her ne kadar bazı şarkılar klipleri ile puan toplasa da şarkı yarışması
Aynı sanatçıya ait parçaları yollayan üyeler arasında ilk yollayan kaydedilip diğer yarışmacılardan şarkı değiştirmesi talep edilecektir.
Bu değişikliklerin sebebi rekabet ortamının ve kaliteli müziklerin artmasına olanak sağlamaktır.
Bu yarışmada adminlerimizden @Emrah Yıldırım'ın özel bir ödülü olacak.
1.ye 250 like + 1 ay tag
2.ye 200 like
3.ye 150 like
Hakketen bunu da farketmedim.Yukarida senden bahsediyor @Sertan Nalbant
Ben 2 Türkçe şarkı dışında hiç bir klibi izlemedim/dinlemedim. Burada konuşulanlar kadarı ile söyledimHakketen bunu da farketmedim.
Bana özel bildiri için gurulanmalı mıyım yoksa utanayım mı bilemedim?
Ama çok iyiydi ya, hatunların öpücükleri hala aklımda