- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Önce excel'e alıyordum tek tek, tamamlanınca ilk mesaja ekliyordum admirim. Artık öyle yapayım, ekliyorumYarışmaya katılanların ismini ilk mesaja ekleyelim her zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce excel'e alıyordum tek tek, tamamlanınca ilk mesaja ekliyordum admirim. Artık öyle yapayım, ekliyorumYarışmaya katılanların ismini ilk mesaja ekleyelim her zaman.
Sen niye bu kdr kibarsin yaw
Kendisi en çok psikolojik şiddet uyguladığım üyemiz olduğu için, daha fazlasını yapmak istemiyorum.Abi bu arkadas ismini P. Enis. Emer yapilmasini hak ediyor gibi. Gecen yazdim mesaj like yagmuruna tutulmustu.![]()
Abi bu herif ne yapti? Yani onceden ne yapti?Kendisi en çok psikolojik şiddet uyguladığım üyemiz olduğu için, daha fazlasını yapmak istemiyorum.
Benim hakkimda soyledigin en guzel sey olabilirKendisi en çok psikolojik şiddet uyguladığım üyemiz olduğu için, daha fazlasını yapmak istemiyorum.
Bence de sen kendine ceki duzen vermelisinOlması gerektiği gibi. Bence biz kendimize çeki düzen vermeliyiz.
Uyarmama rağmen küfür edip duruyor.Abi bu herif ne yapti? Yani onceden ne yapti?
Senin kara listene girmek kolay degildir cunku.![]()
sende katılıyor musun flütman?Hayrivision isteriz
Ben 20. Yarismadan sonra pasifize edildim kemalettin admir hakkimi yemisti.sende katılıyor musun flütman?
Berkay küme düştü abiberkay nerede ? katılması lazım yarışmaya