Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.804
- 21.831
- 523
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi senin talebini inşallah 117'ye saklayalımYabancı sınırı gelsin.
Susmasınlar talepleri bir sonraki sefere saklanacak hepsi buküme düşenler SUSSUN mu Ekli dosyayı görüntüle 76567
Ben düzenlersem yoksun abi kusura bakma, ama başkası düzenler formatı kriterleri kaldırırsa onu bilememsimdi onumuzdeki turnuvada varmiyim yokmuyum
Duygu sömürüsü yaparak manipüle etmeye çalıştı yarışmacımız GSC yemedi bunuhepsi tamam da KENAN DOĞULU ne ya niye niye
Serkan Kaya'nin sesi iyi yav bence. Sarki kotuydu de, ses iyi bence. Haksizlik etme adama. Sirf sesi icin o puani verdim adama.Hâlâ şarkı seçimlerini anlayabilmiş değilim, Nükhet, Serkan Kaya gibi isimlerin puan çıkarması bile olağanüstü
Sakine girmiyorum bile
Mesele ses değil ki, şu konseptte rakiplerin kim olacağı az çok belliyken Serkan Kaya'yı seçmek büyük handikap. Üstelik burada daha Tarkan, Barış Manço, Sertap falan da yokSerkan Kaya'nin sesi iyi yav bence. Sarki kotuydu de, ses iyi bence. Haksizlik etme adama.
Ha evet, o konuda katiliyorum tabii.Mesele ses değil ki, şu konseptte rakiplerin kim olacağı az çok belliyken Serkan Kaya'yı seçmek büyük handikap. Üstelik burada daha Tarkan, Barış Manço, Sertap falan da yok
virus biyandan ,biz bi yandanHadi ben yeni yetmeyim de GSC emekcilerine karsi alinmis bu tavrı kın kın kınıyorum.
@Uğur Bulut buna sen de dahilsin. Buyuk ayip ettiler. Yasliya saygi diye bir sey kalmamis.
Hâlâ şarkı seçimlerini anlayabilmiş değilim, Nükhet, Serkan Kaya gibi isimlerin puan çıkarması bile olağanüstü
Sakine girmiyorum bile
virus biyandan ,biz bi yandan
aynen ustad ya gozlerini kirpmadan beni safdisi biraktilarHadi ben yeni yetmeyim de GSC emekcilerine karsi alinmis bu tavrı kın kın kınıyorum.
@Uğur Bulut buna sen de dahilsin. Buyuk ayip ettiler. Yasliya saygi diye bir sey kalmamis.