- 3 Haziran 2015
- 54.390
- 62.627
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duruyormu diye baktım da duruyormuş, mail verirsen atarım hemen.Onu bana bi atabilir misin?
Sen puanları falan nasıl topluyorsun ?
Yoo öyle bir niyetim yoktu. O program olmasına rağmen 5-6 saat zaman harcamayı nasıl başardın onu düşünüyorum şu an.Abaküsle dememi çok isterdin değil mi; lakin excelde bir programla. Zamanında Tanju Karayel atmıştı.
Yav bizim esc programı var onu niye kullanmıyorsunuz artık, pratikçe 1,5 saatte falan halledilecek işi uzatmıyorsunuz inş.
Bir karar ver Tanjudan mı aldın Cihandan mı aldın. İkisi farklı şeyler. Ben şimdi bizim eskiden kullandığımız programı Cihan'a attım. Bizim programı kullanıyor olsan tablolar farklı olurdu. Manyak ettin beni gece gece.Onu kaybettim ben. Bulamıyorum cihandan aldım bu yarışmanın formatını
Onu attım da açamamış, hata vermiş excel sürümünden sanırım bakıyor şu anda.Eurovision puan hesabı için hazırlanmış özel makronun 24 kişi bug’ı var ona dikkat et @Cihan. 24’ten az ve fazla olamaz.
Bir karar ver amk Tanjudan mı aldın Cihandan mı aldın. İkisi farklı şeyler. Ben şimdi bizim eskiden kullandığımız programı Cihan'a attım. Bizim programı kullanıyor olsan tablolar farklı olurdu. Manyak ettin beni gece gece.
Eurovision puan hesabı için hazırlanmış özel makronun 24 kişi bug’ı var ona dikkat et @Cihan. 24’ten az ve fazla olamaz.
Dosya bozuk diyor abi açamadım, Erman abiye yazayım biEurovision puan hesabı için hazırlanmış özel makronun 24 kişi bug’ı var ona dikkat et @Cihan. 24’ten az ve fazla olamaz.
Onu attım da açamamış, hata vermiş excel sürümünden sanırım bakıyor şu anda.