- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
17 dakika önce giriş yapmış en son platforumumuza
en son postunu da 28 martta atmış
Diskalifiye ettim bitti gitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
17 dakika önce giriş yapmış en son platforumumuza
en son postunu da 28 martta atmış
Ikisini de sutla yaw niye muhatap oluyorsun ki?Kadim dostum hak etmediğim muameleden geçiyorum. Karantina günlerinde pozitivizm okuması yapmak yerine insanlar eğlensin Eurovision yapıyorum bir tanesi şu Saat oldu puanını atmadı diğeri ben oynamıyorum arkadaş diyor. Kalbim kırık;
Bu durum şahsımında tadını kaçırmış bulunmukta. Puanını yollamayanları diskalifiye et ve onlara patronun kim olduğunu göster derim.Kadim dostum hak etmediğim muameleden geçiyorum. Karantina günlerinde pozitivizm okuması yapmak yerine insanlar eğlensin Eurovision yapıyorum bir tanesi şu Saat oldu puanını atmadı diğeri ben oynamıyorum arkadaş diyor. Kalbim kırık;
Ikisini de sutla yaw niye muhatap oluyorsun ki?
Seviliyorsun abim. Saygilar.Bir de hemşerim olacaksın onur hemşeri hemşeriyi forumda.... derlerdi de inanmazdık MK
Yalnız şarkı gönderme süresi bugün 16.00'a kadar demişsiniz ilk sayfada. Puanların gönderilme süresi duyuruldu mu ki?
Yalnız şarkı gönderme süresi bugün 16.00'a kadar demişsiniz ilk sayfada. Puanların gönderilme süresi duyuruldu mu ki?
Abi ana maksat TMK'yi delirtmek zaten de, adamin hakikaten dunyadan haberi yok.Yalnız şarkı gönderme süresi bugün 16.00'a kadar demişsiniz ilk sayfada. Puanların gönderilme süresi duyuruldu mu ki?
EYVAH!Bravo Mr. Şarlok! Orada puan demek istemişiz iste apaçık belli!
Şarkı yazınca puan anlamamız gerektiği tam olarak nerede apaçık belli açıklar mısın?Bravo Mr. Şarlok! Orada puan demek istemişiz iste apaçık belli!
KaşınıyorEYVAH!
Şarkı yazınca puan anlamamız gerektiği tam olarak nerede apaçık belli açıklar mısın?