Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugunlerde bana karsi cok garip hareketlerin var, OSM'de eline vermek sart oldu.@Onur Adıbelli banlansin
Bu akım Türk yapımı mı yabacı bir trol mü ilkin yaptı
Cumleyi okurken fenalik gecirdim. Abi dogru soyle, kafa 1 milyon mu yoksa?Bu akım Türk yapımı mı yabacı bir trol mü ilkin yaptı
Cümlenin hemen üstünde çalma listesini yayınlamışım. Çalma listesi yayınlanmışken hala şarkı istemem sence hangi mantık!
Kadim dostum hak etmediğim muameleden geçiyorum. Karantina günlerinde pozitivizm okuması yapmak yerine insanlar eğlensin Eurovision yapıyorum bir tanesi şu Saat oldu puanını atmadı diğeri ben oynamıyorum arkadaş diyor. Kalbim kırık;
Bizden çıkmamıştır %99.9 nereden çıktığını bilmirum ama çok iyi yav.Bu akım Türk yapımı mı yabacı bir trol mü ilkin yaptı
Bizden çıkmamıştır %99.9 nereden çıktığını bilmirum ama çok iyi yav.
ŞARKILAR GELDİKTEN SONRA SİLMEMİŞ OLABİLİR MİSİN BİRADER ACABA NERDEN BİLECEK MİLLER PUANLARINI NE ZAMAN GÖNDERECEĞİNİ
Sunu uzun versiyonunu salsaniza yav keyfimiz yerine gelsin
Abi bunlar hep @Mehmet Arslaner'in ve @Erman Türker'in basinin altindan cikiyor. İlla birilerini hedef sececeksen, onlari sec. Ben masumum.onur ve Ege için yapmak istiyorum da video düzenleme konusunda başarılı değilim.
Miller ha; afiyet olsun yarasın ama en azından budweister içseydin![]()
Neden mizahMiller ha; afiyet olsun yarasın ama en azından budweister içseydin![]()
Abi bunlar hep @Mehmet Arslaner'in ve @Erman Türker'in basinin altindan cikiyor. İlla birilerini hedef sececeksen, onlari sec. Ben masumum.![]()