- 27 Ocak 2010
- 132.426
- 97.560
- 5.488
Dolandırıldık mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürlerusta sen çok kibar bi insansın
bana bi kere it der misin
müthiş bir insansın iyi gecelerTeşekkürlerSaka da olsa, hakaret etmem sana; degerlisin ahbab, yakistiramam
Sen de müthiş bir insansın ahbab, iyi gecelermüthiş bir insansın iyi geceler
Ben ise benzer bir mesajıma herhangi bir geri dönüş bile alamadım. Bu dahi gerginliğin boyutunu gözler önüne serer niteliktedir. Bu yarışma bitmez kardeşim demedi deme.Yarışma gergin ilerliyor, şarkımı ve kolaylıklar dilediğim mesajıma allah belanı versin diye karşılık aldım, ESC tarihinde ilk defa böyle bir şeye tanıklık ediyorum.
Tiridine
Yollarim mah 1 saateAranızda hala şarkı göndermeyenler var. 1 değil 10 gün bile müsaade etsek zamanında işini yapmayan yarışmacılar çıkıyor. 14.00'a kadar şarkılarınızı atın. Yarışmaya katılırken şarkınızı seçmiş olmalısınız.
@Berkay Saraçoğlu
@Uğur Bulut
@Ahmet Şimşek
@Ali Kemal Korkmaz
@Musap Aydinli
@Alpay Asma
@Özgür Gençel
usta sen çok kibar bi insansın
bana bi kere it der misin
Aranızda hala şarkı göndermeyenler var. 1 değil 10 gün bile müsaade etsek zamanında işini yapmayan yarışmacılar çıkıyor. 14.00'a kadar şarkılarınızı atın. Yarışmaya katılırken şarkınızı seçmiş olmalısınız.
@Berkay Saraçoğlu
@Uğur Bulut
@Ahmet Şimşek
@Ali Kemal Korkmaz
@Musap Aydinli
@Alpay Asma
@Özgür Gençel
Yalnız böyle emir kipiyle konuşmak olmuyor Mahir Bey. Saat 14:00'a daha bir sürü vakit var. Bir kahvaltımızı yapalım, çayımızı içelim göndeririz.
Küme düşme kaldırılmış.şarkımı yolladım kume düşmeme garantili şampiyonluk ihtimali yüksek
Tahir Mahir Koç'un yaptığı yarışmada kaldırıldı abi, ben yaptığımda aynı düzen devam edicekKüme düşme kaldırılmış.![]()
haydaaaaaaaaaKüme düşme kaldırılmış.![]()