- 3 Haziran 2015
- 54.392
- 62.631
- 3.963
@Tahir Mahir Koç a tepkiler gittikce artiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Tahir Mahir Koç a tepkiler gittikce artiyor
13.59DA Msj yollar bana şarkınız onaylanmadı diye@Tahir Mahir Koç neredesin be Organizatör ? Şarkımız tamam mı ? Kabul edildi mi ? Bir cevap ver. Ne biçim organizasyon bu ?
İlkokul öğretmenim aklıma geldiAranızda hala şarkı göndermeyenler var. 1 değil 10 gün bile müsaade etsek zamanında işini yapmayan yarışmacılar çıkıyor. 14.00'a kadar şarkılarınızı atın. Yarışmaya katılırken şarkınızı seçmiş olmalısınız.
@Berkay Saraçoğlu
@Uğur Bulut
@Ahmet Şimşek
@Ali Kemal Korkmaz
@Musap Aydinli
@Alpay Asma
@Özgür Gençel
raporladım
ben yokum yazma dedim yaAranızda hala şarkı göndermeyenler var. 1 değil 10 gün bile müsaade etsek zamanında işini yapmayan yarışmacılar çıkıyor. 14.00'a kadar şarkılarınızı atın. Yarışmaya katılırken şarkınızı seçmiş olmalısınız.
@Berkay Saraçoğlu
@Uğur Bulut
@Ahmet Şimşek
@Ali Kemal Korkmaz
@Musap Aydinli
@Alpay Asma
@Özgür Gençel
Benden bile kötü düşünün yani.@Tahir Mahir Koç GSC Eurovision tarihinin en kötü organizatörü olma yolunda hızla ilerliyorsun abim.![]()
raporladım
Haydaaaaaaaa olmayan adamdan parça istiyor. @Tahir Mahir Koç kardeşim ne biçim bir organizasyondur buben yokum yazma dedim ya
ben yokum yazma dedim ya
Ulan Maho yapacagin isiben yokum yazma dedim ya
Yedek yarışmacım vardı; onu ekliyorum. Problem yok!
Yedek yarışmacı Kömürlükte bağlı mı duruyordu?Yedek yarışmacım vardı; onu ekliyorum. Problem yok!