116. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması - Sonuçlar TSİ 23.30’da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Puanlarımızı gönderdik
hayırlı olsun

Playlist'te yasakli sarki var.

Organizatör bey yasakli liste de CRTL+F yapamiyor musunuz sarkilari kabul ederken.

Puan veremediklerimden özur dilerim. Sıfır cekersem de üzülmeyecegim ki BÜYÜK ihtimalle öyle olacak.

Anlamadigim bir sey var. Gecen de yerli sarkiyla sınırlı yarismada niye boyle guzel sarkilar yoktu da zibidi zibidi seylerle katilim oldu acaba? :unsure:

"la isla bonita"
benim katıldığım bi yarışmada alizee versiyonu ile katılınmıştı.

zeki mürenle barış manço haksız rekabet yahu. :uhu:

Ben yarismadan cekiliyorum. Isla Bonita benim sarkim. Yasakli sarkilar listesine eklenmemis. Olur da es kaza sampiyon bile olsam bi onemi olmayacak zaten. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

Edit: Artık sarkinin yasakli listesine bas harfleri buyuk olarak eklendigi icin midir nedir, arattigimda cikmadi. Lakin simdi kendim elle kontrol edince gordum.

Screenshot_2020-04-11-12-38-41.webp

Son düzenleme:
Skandaloid bir yarışma oluyor, kazanırsam pek içime sinmeyecek bir sonuç olur.

Ben yarismadan cekiliyorum. Isla Bonita benim sarkim. Yasakli sarkilar listesine eklenmemis. Olur da es kaza sampiyon bile olsam bi onemi olmayacak zaten. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.

Edit: Artık sarkinin yasakli listesine bas harfleri buyuk olarak eklendigi icin midir nedir, arattigimda cikmadi. Lakin simdi kendim elle kontrol edince gordum.
Zaten en güvenli yol yasaklı şarkılar listesinde hem sanatçı ya bakmak hem de şarkıya.

Cover versiyonları önceki yarışmalarda yarışmış olabiliyor

sent via GSC

La isla bonita ya puan çıkmaz buradan

Raaat ol

Madonna sütlaçına mı kaldık allasen, Barışlar Erkinler paşalar dururken

Zaten en güvenli yol yasaklı şarkılar listesinde hem sanatçı ya bakmak hem de şarkıya.

Cover versiyonları önceki yarışmalarda yarışmış olabiliyor

sent via GSC
Hem Madonna hem de la isla bonita olarak aratmistim zaten. Yukariya ss de ekledim. la isla bonita olarak aratinca cikmiyor. La Isla Bonita olarak aratinca cikiyor. :D

La isla bonita ya puan çıkmaz buradan

Raaat ol

Madonna sütlaçına mı kaldık allasen, Barışlar Erkinler paşalar dururken

Abi Tarkanin Gül döktüm yollarına sarkisina 12 puan vermem seni gecende ziyadesiyle üzmüştü. Madonna mi Tarkan mi diye sormaktan kendimi alamiyorum suan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt