- 1 Ağustos 2014
- 63.840
- 75.050
- 4.338
Puanlarımızı gönderdik
hayırlı olsun
hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Playlist'te yasakli sarki var.
Organizatör bey yasakli liste de CRTL+F yapamiyor musunuz sarkilari kabul ederken.
Hangisi yasakmış?

Zaten en güvenli yol yasaklı şarkılar listesinde hem sanatçı ya bakmak hem de şarkıya.Ben yarismadan cekiliyorum. Isla Bonita benim sarkim. Yasakli sarkilar listesine eklenmemis. Olur da es kaza sampiyon bile olsam bi onemi olmayacak zaten. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.
Edit: Artık sarkinin yasakli listesine bas harfleri buyuk olarak eklendigi icin midir nedir, arattigimda cikmadi. Lakin simdi kendim elle kontrol edince gordum.
La isla bonita ya puan çıkmaz buradanBen yarismadan cekiliyorum. Isla Bonita benim sarkim. Yasakli sarkilar listesine eklenmemis. Olur da es kaza sampiyon bile olsam bi onemi olmayacak zaten. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.
Edit: Artık sarkinin yasakli listesine bas harfleri buyuk olarak eklendigi icin midir nedir, arattigimda cikmadi. Lakin simdi kendim elle kontrol edince gordum.
Hem Madonna hem de la isla bonita olarak aratmistim zaten. Yukariya ss de ekledim. la isla bonita olarak aratinca cikmiyor. La Isla Bonita olarak aratinca cikiyor.Zaten en güvenli yol yasaklı şarkılar listesinde hem sanatçı ya bakmak hem de şarkıya.
Cover versiyonları önceki yarışmalarda yarışmış olabiliyor
sent via GSC
La isla bonita ya puan çıkmaz buradan
Raaat ol
Madonna sütlaçına mı kaldık allasen, Barışlar Erkinler paşalar dururken
Vallah ben de la isla yazınca direk çıkmıştı dünHem Madonna hem de la isla bonita olarak aratmistim zaten. Yukariya ss de ekledim. la isla bonita olarak aratinca cikmiyor. La Isla Bonita olarak aratinca cikiyor.![]()