Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.202
- 18.212
- 1.998
Sen ne temiz bi adamsin yav. @Keramettin TANRIVERDİ abi baska biri duzenlesin yarismayi, şike yapamiyoruz.Olmaz yazacaksın konuya, her şey kayıtlı olacak![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne temiz bi adamsin yav. @Keramettin TANRIVERDİ abi baska biri duzenlesin yarismayi, şike yapamiyoruz.Olmaz yazacaksın konuya, her şey kayıtlı olacak![]()
Hocam konseptsiz düzenledik yarışmayı, beklerizBalkan şarkıları da güzel olabilir
Takip edemiyorum fazla ama arada bakıyorum oylamalar zevkli oluyorHocam konseptsiz düzenledik yarışmayı, bekleriz
Abi seç bi şarkı gel,Takip edemiyorum fazla ama arada bakıyorum oylamalar zevkli oluyor![]()
Oylamayı nasıl yapıyoruz bilmiyorum ya,Abi seç bi şarkı gel,
Abi yasaklı liste o kadar uzun ki bu dediğini yaparsak şarkı kalmayacakAslinda en basit konsept ya da sınırlama yalnizca daha once katilmis sarkilarla kalmasin. Ayni sekilde Sarkici veya gruplar da katilamasin. Baris Manco falan gercekten haksiz rekabet.
Abi yasaklı liste o kadar uzun ki bu dediğini yaparsak şarkı kalmayacak
118'de düşünebilirim abi bunuO zaman ucten fazla sarkiyla katilmis olanlar yazilamasin.