- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Kısa bir aradan sonra 117. Eurovision ile geri dönüyoruz.
Bir önceki yarışmayı düzenleyen @Tahir Mahir Koç'a teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.
Kurallar:
* Yarışmaya en fazla 25 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini katılımınızı sayfaya yazdıktan sonra özel mesaj ile hızlıca bildirmelisiniz.
Yasaklı Şarkılar Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın. Güncellendi)
Sistem:
* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.
* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
* Puanlarınızı özel mesaj üzerinden bana yollamanız gerekiyor.
*Kendi şarkınıza oy veremezsiniz
Küme düşme geri döndü elbette
*Bu yarışmaya herkes katılabilir ama toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmaya katılamayacaktır.
Bu yarışmada adminlerimizden @Emrah Yıldırım'ın özel bir ödülü olacak.
1.ye 250 like + 1 ay tag
2.ye 200 like
3.ye 150 like
Katılımcılar

Playlist
GSC 117.Eurovision
Bir önceki yarışmayı düzenleyen @Tahir Mahir Koç'a teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.
Kurallar:
* Yarışmaya en fazla 25 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini katılımınızı sayfaya yazdıktan sonra özel mesaj ile hızlıca bildirmelisiniz.
Yasaklı Şarkılar Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın. Güncellendi)
Sistem:
* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.
* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.
* Puanlarınızı özel mesaj üzerinden bana yollamanız gerekiyor.
*Kendi şarkınıza oy veremezsiniz
Küme düşme geri döndü elbette

*Bu yarışmaya herkes katılabilir ama toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmaya katılamayacaktır.
Bu yarışmada adminlerimizden @Emrah Yıldırım'ın özel bir ödülü olacak.
1.ye 250 like + 1 ay tag
2.ye 200 like
3.ye 150 like
Katılımcılar

Playlist
GSC 117.Eurovision
Son düzenleme: