117. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Playlist Paylaşılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cihan Ağzıkara

Hic sasmaz kutsal guvercin boku fali
Yönetici
Süper Moderatör
Kısa bir aradan sonra 117. Eurovision ile geri dönüyoruz.
Bir önceki yarışmayı düzenleyen @Tahir Mahir Koç'a teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.

Kurallar:

* Yarışmaya en fazla 25 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini katılımınızı sayfaya yazdıktan sonra özel mesaj ile hızlıca bildirmelisiniz.

Yasaklı Şarkılar Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın. Güncellendi)

Sistem:

* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.

* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.

* Puanlarınızı özel mesaj üzerinden bana yollamanız gerekiyor.
*Kendi şarkınıza oy veremezsiniz
Küme düşme geri döndü elbette :D
*Bu yarışmaya herkes katılabilir ama toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmaya katılamayacaktır.

Bu yarışmada adminlerimizden @Emrah Yıldırım'ın özel bir ödülü olacak.
1.ye 250 like + 1 ay tag

2.ye 200 like

3.ye 150 like

Katılımcılar
1586778766724.png

Playlist
GSC 117.Eurovision

Son düzenleme:
Yaz

Edit: vazgectim
Kanka, yazma. Seyircinolsrak katilacagim

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kısa bir aradan sonra 117. Eurovision ile geri dönüyoruz.
Bir önceki yarışmayı düzenleyen @Tahir Mahir Koç'a teşekkürlerimi bir kez daha iletiyorum.

Kurallar:

* Yarışmaya en fazla 25 kişi katılabilir.
* Yarışmada konsept bulunmamaktadır, yasaklı şarkılar hariç istediğiniz şarkı ile katılabilirsiniz.
* Yarışmada bir şarkıcı veya grubun birden fazla parçası yer alamayacaktır.
* Şarkılarınızın YouTube linkini katılımınızı sayfaya yazdıktan sonra özel mesaj ile hızlıca bildirmelisiniz.

Yasaklı Şarkılar Listesi (CTRL+F yaparak şarkınızı arayın. Güncellendi)

Sistem:

* Herkes şarkıları yolladığında YouTube'dan Playlist halinde bu konuda şarkıları paylaşacağım.

* Puanlama Sistemi: 12 Puan - 10 Puan - 8 Puan - 7 Puan - 6 Puan - 5 Puan - 4 Puan - 3 Puan - 2 Puan - 1 Puan.

* Puanlarınızı özel mesaj üzerinden bana yollamanız gerekiyor.
*Kendi şarkınıza oy veremezsiniz
Küme düşme geri döndü elbette :D
*Bu yarışmaya herkes katılabilir ama toplamda 30 puandan az alan yarışmacılarımız gelecek yarışmaya katılamayacaktır.

Yardımların için ben teşekkür ederim Cihancığım. Bu yarışmaya gelince... Başka katılmak isteyenler daha önceden katılmayanlar olursa onlar katılsınlar yer kalırsa ben katılabilirim :hat:

Yardımların için ben teşekkür ederim Cihancığım. Bu yarışmaya gelince... Başka katılmak isteyenler daha önceden katılmayanlar olursa onlar katılsınlar yer kalırsa ben katılabilirim :hat:
Yer illa ki kalıyor abi hatta adam arıyoruz :D yazıyorum seni de

Beni sil, vazgectim baskan

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt