Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 32.893
- 22.756
- 2.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece audio seklinde olsun o zaman videolar rengim.Hepinizden bir ricam var, şarkı yarışması bu rica ediyorum kliplerde güzel kız var diye yüksek puan verip hak edenlerin önüne geçmelerine izin vermeyin![]()
Bunu düşündüm de her şarkının audio formatı youtube'da mevcut olmayabilir o konuda kısıtlama yapmak doğru olmazSadece audio seklinde olsun o zaman videolar rengim.
@Sertan Nalbant abi sana diyoHepinizden bir ricam var, şarkı yarışması bu rica ediyorum kliplerde güzel kız var diye yüksek puan verip hak edenlerin önüne geçmelerine izin vermeyin![]()
Genel konuştum beni polemiğe mi sokucaksın@Sertan Nalbant abi sana diyo
Okuman yok mu krdsm?Kaç şarkı yapıyoruz la? Ben hiç katılmadım ve bilmiyorum ne halt yiyoruz.
Atmaya başladılar abi. Şu an katılımcı kovalıyorum dahakaca kadar atacaz Cihberg!!!
yokOkuman yok mu krdsm?
REİS... ilk sayfadaki yasaklı şarkılar hariç bi şarkı seçip youtube linkini cihana ve bana özel mesajla gönderKaç şarkı yapıyoruz la? Ben hiç katılmadım ve bilmiyorum ne halt yiyoruz.
Yazim mi seni abi bi karar ver
Evet Can'a da gönder şikeden dolayı amatöre düşüreyim onuREİS... ilk sayfadaki yasaklı şarkılar hariç bi şarkı seçip youtube linkini cihana ve bana özel mesajla gönder