Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
senin biraz dinlenme zamanın gelmişBilmem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin biraz dinlenme zamanın gelmişBilmem
bebeğim sen ali baba dinlerken bizim bir müzik zevkimiz oturmuştu.
Nöbet nasıl lan? Dikkat et şakası bir tarafa.
Düğünde senin alkol olacak mı la yoksa dışarıdan mı getirelim?3 hastaya bakiyorum bugun. 2 hastayi yogun bakımdan normal üniteye çıkardık. 1 hastayi tekrar entube etme durumunda kaldik. Yogun geçiyor. Ama simdilik tek hastam var. Bu yuzden mola alıp sana laf atayım dedim.
Doğru abi, haksızlık olmasın dedik115'te kume dusmustum ama buna katilabiliyorum galiba dogru mu Samet? @Cihan Ağzıkara
Hepinizden bir ricam var, şarkı yarışması bu rica ediyorum kliplerde güzel kız var diye yüksek puan verip hak edenlerin önüne geçmelerine izin vermeyin![]()
Düğünde senin alkol olacak mı la yoksa dışarıdan mı getirelim?![]()
Yok la Rakı mı Bira mı diyorum.Biz burda imam dua okusunmu okumasinmi derken sen Tuborg mu Heineken mi diyorsun be ahbob![]()
Sorun ettiği şarkıyı tekrar izleyin
Sorun ettiği şarkıyı tekrar izleyin
Listem hazir hepsinin pesindeyim dosya bu yarismada kapanacak bellikiSon yarışmasında şikecileri tokatlarsın diye umuyorum.
birbirimize 12 pts verelimListem hazir hepsinin pesindeyim dosya bu yarismada kapanacak belliki
Verin verin bölgesel amatörde devam edin sonrabirbirimize 12 pts verelim
Var tabi ki sup modumYer var ise ben de katılmak istiyorum, teşekkürler.![]()
Elbette modumYer kaldıysa katılayım uzun zaman oldu katılmayalı