Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 21.280
- 18.303
- 1.998
Playlist için söyleyebileceğim tek şey F A C İ A.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tatava yapma lan dunyayi kurtarmican salla puanlari isine bak hadiiDaha kötüsü gelmez dedikçe, daha kötüsü geliyor. Allah'ım nasıl 1 ızdıraptır bu yav. Listenin sonu geldi puan verecek 3 tane şarkı seçebildim. Hayır, hiçbir türe ön yargılı bir dinleyici de değilimdir. Arabeskten tutun popa, rocktan rape kadar her telden müzik dinlerim. Fransızca, Lehçe, Almanca şarkılar bile dinlerim. Ama bu liste hakikaten kötü. Kötü değil, çok kötü hatta. Hatta çok çok kötü. @Osman SEDEN yine yükseliyor muyum, haklı mıyım çözemedim abi.
K E Statava yapma lan dunyayi kurtarmican salla puanlari isine bak hadii
davetle olmuyor abi, ortamı gerenleri konudan banlicam demem lazımherkesi sükûnete davet ediyorum
Seversin sen gaddar herif!davetle olmuyor abi, ortamı gerenleri konudan banlicam demem lazım![]()
Rahat durun o zamanSeversin sen gaddar herif!
Puanları kaça kadar atabiliyoruz rengoRahat durun o zaman![]()
Yarın 18.00 dayıPuanları kaça kadar atabiliyoruz rengo
ub.mesaji
Mahoya degil bana cevap vermen sevindirdiYarın 18.00 dayı
Şu bahsettiğiniz hesaplama programını açabildin mi renktaş ?Yarın 18.00 dayı
Açtım ama o program 24 kişilik için. Bizim yarışma 25 kişilik devam ediyor. O yüzden düz excele devamŞu bahsettiğiniz hesaplama programını açabildin mi renktaş ?
Yarın 18.00 abiPuanları son teslim zamanı ne zaman Cihan?
Onu bana whatsapptan atsanaAçtım ama o program 24 kişilik için. Bizim yarışma 25 kişilik devam ediyor. O yüzden düz excele devam
Yarın 18.00 abi
Hemen abiOnu bana whatsapptan atsana
Bir bakayım koda