- 1 Şubat 2009
- 24.933
- 25.114
- 3.298
Görünmüyor puanları ama![]()
O sofradan bana 12 puan çıkması lazım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görünmüyor puanları ama![]()
Ortama bu gider diye düşündümHocam afiyet olsun. Peçeteye yazma kısmına fena güldüm yalnız.![]()
12 pts ver lan bana
Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.
@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye
ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.
@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
@Oktay Sönmezoğlu Net olarak Chris ve Remembrance'ye oy vermiş.![]()
Yarışma iptal o halde kural ihlali.Yazdığın 4 şarkının adı okunuyor usta, dikkatli olalım![]()
ikinci seçenek müthiş bi tadBana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.
@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye
ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.
Puan yazmıyor. Niye iptal olsun. Puanlar aşağıda ve hiç bir kimseye puan verilmemiş. Belli ki dinlediklerini not etmiş.Yarışma iptal o halde kural ihlali.
Sürekli alıntılar isen etkilemeye devam ediyorsun demektir CengizhanLütfen jüriyi etkilemeyelim
Yönetim.
Olsun yine de iptal olmalı.Puan yazmıyor. Niye iptal olsun. Puanlar aşağıda ve hiç bir kimseye puan verilmemiş. Belli ki dinlediklerini not etmiş.![]()
Anladın küme düşeceğini, ben baştan yazdım küme düşerim diye zatenOlsun yine de iptal olmalı.
ikinci seçenek müthiş bi tad
Sürekli alıntılar isen etkilemeye devam ediyorsun demektir Cengizhan![]()
Yarışma iptal o halde kural ihlali.
Müthiş öneriler HOCAM. Özellikle humusun yanları istinat duvarı gibi yükseltip ortasına zeytinyağı dökmek müthiş bir fikir, damak çatlatacak bir lezzet gibi gözüküyor.Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.
bizatihi kendimde hazırlarım ,Hataylı bir arkadas öğretmiştiYedin mi yoksa lezzeti kafanda mı canlandırdın hocam?