117. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Playlist Paylaşılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.

@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye

ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.

@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
(y) :ka:
 
Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.

@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye

ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.

@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
ikinci seçenek müthiş bi tad
 
Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.

@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye

ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.

@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
Müthiş öneriler HOCAM. Özellikle humusun yanları istinat duvarı gibi yükseltip ortasına zeytinyağı dökmek müthiş bir fikir, damak çatlatacak bir lezzet gibi gözüküyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt