- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 3.243
Bana yine puan cikmamis sanirim
ub.mesaji
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana yine puan cikmamis sanirim
Müthiş öneriler HOCAM. Özellikle humusun yanları istinat duvarı gibi yükseltip ortasına zeytinyağı dökmek müthiş bir fikir, damak çatlatacak bir lezzet gibi gözüküyor.
İstinat duvarı diyince aklıma direkt Cem Yılmaz - Açık Büfe geldi.Müthiş öneriler HOCAM. Özellikle humusun yanları istinat duvarı gibi yükseltip ortasına zeytinyağı dökmek müthiş bir fikir, damak çatlatacak bir lezzet gibi gözüküyor.
Fındığı mahrem yerlerine kadar nutellaya bulayıp ye. Sergo şef'in tarifidir.Açıkçası acıktım. Mutfağa doğru sefere çıkmaya karar verdim
Bir şey demedik. Tam sefa pezevengisin bilirsin böyle alengirli işleri.Nesi var! Hem görsel bir doygunluk katıyor hem de yağın birikinti oluşturması açısından önemli bir ayrıntı.
güveçte olucak hemide ,sıcak sıcak ,soğuk meze olmasina rağmen ben öyle sevdimNesi var! Hem görsel bir doygunluk katıyor hem de yağın birikinti oluşturması açısından önemli bir ayrıntı.
Abi kendi düzenlediği yarışmada yorumları bile okumayan adamın, konu rakı olunca şıp diye konuya damlaması sence de manidar değil mi?Bir şey demedik. Tam sefa pezevengisin bilirsin böyle alengirli işleri.
Fındığı mahrem yerlerine kadar nutellaya bulayıp ye. Sergo şef'in tarifidir.
Memleketinden mütevellit dedim. Sevdiğinden değil anamBana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.
@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye
ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.
@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
Bir şey demedik. Tam sefa pezevengisin bilirsin böyle alengirli işleri.
O da yetmezmiş gibi bir de her mesajıma wow veriyorAbi kendi düzenlediği yarışmada yorumları bile okumayan adamın, konu rakı olunca şıp diye konuya damlaması sence de manidar değil mi?
Aynen dinlediklerimi not aldımPuan yazmıyor. Niye iptal olsun. Puanlar aşağıda ve hiç bir kimseye puan verilmemiş. Belli ki dinlediklerini not etmiş.![]()
kabak tatlısı deme kurban olamTahinli cevizli kabak tatlısı yiyorum. Rakı iyi giderdi de evde rakı yok. Sıkıntı!
Abi olur da es kaza birgün bu yarışmayı kazanırsam, Emrah adminden ödül tagı olarak '' Sefa Pezevengi TMK '' 'yı isteyeceğim.O da yetmezmiş gibi bir de her mesajıma wow veriyor
O kutuda rakı yok mu la?Tahinli cevizli kabak tatlısı yiyorum. Rakı iyi giderdi de evde rakı yok. Sıkıntı!
Abi olur da es kaza birgün bu yarışmayı kazanırsam, Emrah adminden ödül tagı olarak '' Sefa Pezevengi TMK '' 'yı seçeceğim.
O kutuda rakı yok mu la?