117. Geleneksel GSCimbom Eurovision Yarışması | Playlist Paylaşılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası acıktım. Mutfağa doğru sefere çıkmaya karar verdim
 
Müthiş öneriler HOCAM. Özellikle humusun yanları istinat duvarı gibi yükseltip ortasına zeytinyağı dökmek müthiş bir fikir, damak çatlatacak bir lezzet gibi gözüküyor.

Nesi var! Hem görsel bir doygunluk katıyor hem de yağın birikinti oluşturması açısından önemli bir ayrıntı.
 
Bana da öyle geldi de biraz koyu geldi şüphe ettim.

@Oktay Sönmezoğlu Hocam takdir edersen sana humusa lezzet katacak öneri vereyim. Humusu düz tabağa açıyor ve kenarlardan istinat duvarı gibi yükseltiyorsun üstüne pul biber kimyon ekleyip ayçiçek yağı ya da zeytin yağı döküp ye

ya da aynı şekilde tabağa açıp içine sadece pul biber ve çam fıstığı döküp tereyağını eritip döküp yiyebilirsin.

@Sertan Nalbant ömür boyu yemezsem humusu aramam abi.
Memleketinden mütevellit dedim. Sevdiğinden değil anam

Ayrıca malesef bende aramam
 
Bir şey dememek için kendimi epey tuttum ama ayçiçek yağı nedir yav humusta ne işi var. Maddi durumdan ötürü mecbur tercih edilir eyvallah ona tabiki lafım yok ama diğer durumlarda bu öneriyi yapan adamın alnını karışlamak lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt