- 19 Mart 2014
- 28.176
- 29.640
- 2.598
Geç göndermedim. Bana 14:00'e kadar parçanı hazır tut ağabey katılmayan olursa seni alacağım dendi. Bende 14:30'a kadar bekledim.-5 puan ceza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geç göndermedim. Bana 14:00'e kadar parçanı hazır tut ağabey katılmayan olursa seni alacağım dendi. Bende 14:30'a kadar bekledim.-5 puan ceza
O zaman+5Geç göndermedim. Bana 14:00'e kadar parçanı hazır tut ağabey katılmayan olursa seni alacağım dendi. Bende 14:30'a kadar bekledim.
yeni bir troll mu doğuyor yoksa ¡¡¡Özgür Gençel benim düzenlediğim yarışmada da diskalifiye edilmişti.![]()
yeni bir troll mu doğuyor yoksa ¡¡¡
Bana dün akşam bilgisayarında virüs olduğunu ve uykusuz olduğunu söylemişti. Mobilden at dedim şarkıyı, sabaha karşı atmış ama o da yasaklı listesindeydi. Bunu da söyledim ama görmedi herhalde dönüş alamadımNe bileyim anlamadım ki . . .
ALLAHTAN BU YARIŞMADA KELİME BULUCU VS GİBİ BİR HİLE ARACI YOK !!!Liste fena değil. Görür görmez 12 puanımı verdim. Şimdi diğer puanları bölüştürmek için şarkıları dinliyorum.
ALLAHTAN BU YARIŞMADA KELİME BULUCU VS GİBİ BİR HİLE ARACI YOK !!!
Habertürk'de kim osurdu sence ?İ. Melih Gökçek sen misin?
Veyis Ateş diyorum.Habertürk'de kim osurdu sence ?