Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 108.471
- 95.469
- 4.978
Çok zorlandım puanlarda. Hangisi daha kötü karar veremedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok geç uyuyorum ya normalde de 2. öğretim olduğum içinSen diğer yarı kürede mi yaşıyorsun anlamadım ki![]()
çok Israr ettim ,bekleyin dedimBeyler kusura bakkmayın. Dün son gönderme saatini görmemiştim. Daha yeni uyandım diskalifiye olmuşuz![]()
Gerçekten ben böyle ısrar görmedim berkesiz yarışmam dedi hattaçok Israr ettim ,bekleyin dedim
dinletemedim
Manyak 1 adam gibi adam olduğunu her zaman düşünmüştümçok Israr ettim ,bekleyin dedim
dinletemedim
Lan hain deseydin ya bekleyin birazcık daha diyeÇok zorlandım puanlarda. Hangisi daha kötü karar veremedim.
Ciddiyetsizliğe tahammülüm yok beybi.Lan hain deseydin ya bekleyin birazcık daha diye
Geçersin sen.Bir kişi var ki küme düşerse dalga geçicem![]()
Başlığı 20.44'te açtım, 20.45'te katılıyorum yazdın. Biraz zorlasan benden önce davranacaktınGeçersin sen.
Çok acımasız bir insansın yaparsın
ben vereceğim rahatta kal dayıDemir ins bana puan verirsin ulan sen bile vermezsen kimse vermez
ub.mesaji
EvetBaşlığı 20.44'te açtım, 20.45'te katılıyorum yazdın. Biraz zorlasan benden önce davranacaktın
17 saatte bi şarkı yollayamadın acımasız ben mi oldum![]()
Abazalıktan bunlar. Diğer şeyleri izlemekten vakit bulamıyor.Başlığı 20.44'te açtım, 20.45'te katılıyorum yazdın. Biraz zorlasan benden önce davranacaktın
17 saatte bi şarkı yollayamadın acımasız ben mi oldum![]()
Manipülasyon yapmayalım sup modumbu sarkıların hıc bırını dınlemem muslum baba yıne alır
Beyler kusura bakkmayın. Dün son gönderme saatini görmemiştim. Daha yeni uyandım diskalifiye olmuşuz![]()
baba yimi diyorsun ?bu sarkıların hıc bırını dınlemem muslum baba yıne alır
hiç susmayan bir hatun var