Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
En son hatırladığım @Can Karabacak böyle umutluydu. sonra 10 mu almıştı neydi![]()
Durum pek parlak degil yani. Ozaman yarin korona vardiyası bahanesiyle forumdan uzak kalayım bari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son hatırladığım @Can Karabacak böyle umutluydu. sonra 10 mu almıştı neydi![]()
Puanlama ne zaman açıklanmaya başlayacak. Heyecanlıyım biraz, uyuyamıyorum![]()
odama şimdi geçtim üstat, survivor izliyodum benim kız üzgündü onu öyle bırakamazdımErken olmuş rengim
Abi herkes senin gibi değil o yüzden yarın akşam açıklayacağım.Puanlama ne zaman açıklanmaya başlayacak. Heyecanlıyım biraz, uyuyamıyorum![]()
Çalma Listesi'ni dinlemeye başladım.
Teşekkürler sen manyak lafını geri al bende angut'u geri alayım barışalım.
İlk maçta toydum, acemiydim. Ama şimdi seninle olan maçımızı şu şekil bekliyorum:
![]()
odama şimdi geçtim üstat, survivor izliyodum benim kız üzgündü onu öyle bırakamazdım
Belki şike vardır diye dinlediğim şarkılardaki yorumları "önce en yeniler"diye sıralayıp oradan oy isteyen renktas var mı diye bakıyorum. her şey beklenir burada adamın 2 gözünden birini çalarlar anlamazsın
Bende angut'u geri almış bulunuyorum, bak şu işe yav benim literatürümde de angut hoş bir söz.Sana manyak dediğim için lafımı geri aldım. Lakin manyak benim literatürümde hoş bir söz.
engellemiş beni sertan abi öyle biliyorum benIpleri salmışsın usta. Dikkat et 3 gune bulasik yikarken bulma kendini. @Sertan Nalbant abim görmüş geçirmiş bir büyüğümüz olarak yonlendirecektir.
ilk üyeliğim bu abi. daha önce donanımhaber ve forumtrde aktiftim, keşke eskiden beri burada olsaydım diyorum burayı gerçekten seviyorum2018 de üye olmuş birisi için bunlar fazla bilgiler. İlk üyelik ismin neydi can?![]()

engellemiş beni sertan abi öyle biliyorum ben
benim bi sıkıntım yok ki kimseyle ama o yanlış tanımış sanki beni, bi mesajda benim için onu engelledim her şeyi ciddiye alıyor mu ne demişti, bence başka biriyle karıştırıyoBaristirayimmi sizi

Sizin mevzu ne ya affedersin, kibar kibar takılmalar falan.Bende angut'u geri almış bulunuyorum, bak şu işe yav benim literatürümde de angut hoş bir söz.
![]()
Neye bakmalıyım abi burda
Küfürleştik ve kavga ettik kan gövdeyi götürüyordu ki aklı selim kazandı ve barıştık.Sizin mevzu ne ya affedersin, kibar kibar takılmalar falan.