- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Alınabilir bir risk olarak değerlendiriyorum.Bu yelleyince corona bulasabilirmis abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınabilir bir risk olarak değerlendiriyorum.Bu yelleyince corona bulasabilirmis abi
Abi yanlis konuya gelmissin.
Yooo bu başlık türkü çalgı çengi başlığı burada paylaşılmasında sıkıntı yok, zaten yarışmalar forumu dışarıya da kapalı. Yönetici dostlarımızı zor durumda bırakacak hamelelerden her daim kaçınmışımdır.Abi yanlis konuya gelmissin.
Karpuz mu seftali mi abi?Yooo bu başlık türkü çalgı çengi başlığı burada paylaşılmasında sıkıntı yok, zaten yarışmalar forumu dışarıya da kapalı. Yönetici dostlarımızı zor durumda bırakacak hamelelerden her daim kaçınmışımdır.
Karpuz tabiki.Karpuz mu seftali mi abi?![]()
Osurup virüs bulaştırabilir mi demek istiyorsun?
Neeeey abi neeeey??Yooo bu başlık türkü çalgı çengi başlığı burada paylaşılmasında sıkıntı yok, zaten yarışmalar forumu dışarıya da kapalı. Yönetici dostlarımızı zor durumda bırakacak hamelelerden her daim kaçınmışımdır.
Zeytinyagi gibi bir nimetin farkinda olan birinden, sasirilmayacak dogrulukta 1 cevap.Karpuz tabiki.
Kac puan atesledin knka?Kodaline benim favori grubumdu, Demir P. Baş dün benim şarkım sanmıştı aslında yaklaşmışAlpay yine götürür gibi duruyor. Keşke onla ben katılsaydım
Bu sefer ilk 5'te yer alacağımı düşünüyorum.
Üzülmeyeceğin kadar verdim birazKac puan atesledin knka?![]()
O sonucu nasıl çıkardın laNeeeey abi neeeey??
Yönetime bir eleştiri mi bu yoksa??
Kafam iyi. Bu başlığı korona başlığı sandımO sonucu nasıl çıkardın la
Yönetimle her daim eş güdüm içerisindeyim, kol kırılır yen içinde kalır bir problem yaşansa bile.
Sana puan verdim de, kac hatirlamiyorum.Üzülmeyeceğin kadar verdim biraz![]()
Kafan tabi iyi, yeni uyandın di miKafam iyi. Bu başlığı korona başlığı sandım![]()
Sen ve bana puan vermek? Hangi dağda kurt öldüSana puan verdim de, kac hatirlamiyorum.![]()
3 gibi uyandım şükürKafan tabi iyi, yeni uyandın di mi![]()